Nye Panasonic transportable LCD-projektorer lover ultra-lang levetid , lav tco og kontrastrig billedkvalitet

Panasonic annoncerer i dag ​​to omkostningseffektive LCD-projektorserier med ultra-lang levetid, lave samlede omkostninger og en kontrastrig billedkvalitet.

Nye Panasonic transportable LCD-projektorer lover ultra-lang levetid , lav tco og kontrastrig billedkvalitet 1Den nye serie, ideel til kontorer og klasseværelser, består af seks bærbare PT-LB426-serie LCD-projektorer og fire PT-TW381R kortdistance LCD-projektorer med WXGA og XGA-opløsning og lysstyrke fra 3.100 til 4.100 lumen. Serierne er en opdatering af eksisterende modeller, men med højere billedkontrast og øget tilslutningsmuligheder.

Begge serier leverer skarpe billeder i godt oplyste klasseværelser og mødelokaler og kræver grundlæggende ingen vedligeholdelse i hele deres levetid. De er lette at transportere, intuitive at håndtere og lette at installere og sikrer, at alle ansatte kan drage fordel af materiale af høj kvalitet.

”De nye projektorer er ideelle til omkostningsbevidste organisationer, der ønsker professionelle billeder i en intuitiv, pålidelig, men stadig fleksibel projektor. Præsentanter vil have tillid til kvalitet og brugervenlighed, og administratorer vil sætte pris på brugervenligheden og de grundlæggende ikke-eksisterende vedligeholdelseskrav,” siger Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business.

Naturlig billedkvalitet i kunstigt lys

Med den nye serie har alle modeller 25 procent højere kontrast end deres forgængere for at sikre god billedkvalitet i godt oplyste miljøer. Høj kontrast på 20.000:1 forbedres med lysstyrke op til 4.100 lumen (XGA) og detaljeret gengivelse af HD-billeder (WXGA-modeller). Panasonics Daylight View Lite registrerer automatisk lys i miljøet og optimerer projektionen i scenarier, hvor billeder ellers ville forsvinde.

Mindre vedligeholdelse og lang levetid

Begge serier sænker de samlede ejendomsomkostninger betydeligt. Den originale lampetid er 20.000 timer i ECO-tilstand (10.000 timer ved fuld lysstyrke), og filterudskiftning anbefales ved 10.000 timer. Udskiftning er let via en lem i sidepanelet, der også let kan tilgås, når projektoren er monteret i loftet. Multi Monitoring & Control-software med Early Warning-funktionalitet (tilgængelig på netværksmodeller) kan sende advarselsmeddelelser, før der opstår et problem,

hvilket resulterer i færre nødopkald og mindre vedligeholdelsestid.

Fleksibel installation og let at betjene

De fleksible projektorer er nemme at montere på et bord eller loft. Alle modeller (undtagen PT-LB306) har dobbelt HDMI®-indgange og dobbelt D-sub-porte, mens netværksmodellerne har et 5V / 2A USB-stik til understøttelse af mediedeling eller trådløs skærmspejling fra en pc eller mobil via tilbehørsprodukterne, AJ -WM50 / ET-WML100. De trådløse moduler gør det muligt for præsentanter at dele medier fra en pc eller mobil ved hjælp af Presenter Light-softwaren til Windows eller den trådløse projektor-app til iOS eller Android-enheder.

TW381R-seriens interaktive funktioner kan suppleres med whiteboard-software til pc, der understøtter noter direkte på skærmen og muligheden for at gemme arbejde som en billedfil til senere distribution. TW381R-serien kan projicere et 80-tommer billede fra 75 cm rækkevidde uden skærmskygge. PJLink™ og webbrowser-kontrol til pc er også tilgængelig på netværksmodellerne.

LB426-serien inkluderer et 1,2x zoomobjektiv til fleksibel installation; en kasteafstand på 1,48-1,78 forlænget V / H Keystone-korrektion (H: ± 35 °, V: ± 35 °); og buet skærmkorrektion for en forvrængningsfri projektion (ekskl. LB306). En indbygget 10 W højttaler, mikrofonindgang og lydstikudgang er tilgængelig i en separat mediepræsentationspakke (335 x 96 x 252 mm), der er let at transportere mellem værelser (vejer ca. 2,9 kg).