Nyt datterselskab udvikler fremtidens kørsel med kunstig intelligens
Hjem ENERGI Nyt datterselskab udvikler fremtidens kørsel med kunstig intelligens

Nyt datterselskab udvikler fremtidens kørsel med kunstig intelligens

Af Redaktionen

Fords nye datterselskab, Latitude AI, vil med kunstig intelligens udvikle fremtidens automatiserede køreteknologi og forventes på sigt at transformere køreoplevelsen for millioner af Ford-kunder.

Ford fortsætter ufortrødent sit fokus på kunstig intelligens. I dag har udvalgte markeder mulighed for at anvende Ford BlueCruise, hvor bilen er selvkørende under motorvejskørsel.

Med etableringen af ’Latitude AI’ forventer Ford at udvikle teknologien og udbrede den til endnu flere kunder.

Nyt datterselskab udvikler fremtidens kørsel med kunstig intelligens– Vi ser automatiseret køreteknologi som en mulighed for at gentænke forholdet mellem mennesker og deres biler. Fords kunder, der anvender BlueCruise, oplever allerede fordelene ved selvkørende biler. De erfarne eksperter i ’Latitude AI’ vil effektivisere udviklingen af en helt ny teknologi, der vil gøre vores kunders køreoplevelse endnu mere sikker, behagelig og mindre stressende, siger Doug Field, chief advanced product development and technology officer, Ford Motor Company.

Det er cirka 550 ansatte i det tidligere ’Argo AI’, der nu er blevet en del af ’Latitude AI’.

Med dannelsen af ’Latitude AI’ tilføjer Ford et førende team til sin udvikling af kunstig intelligens, der skal fokusere på fremtidens kørsel. ’Latitude AI’ har hovedkontor i Pittsburgh i USA.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>