Nyt regnskab fra Poly viser fortsat vækst – skifter samtidigt aktieticker
Hjem Nyheder Nyt regnskab fra Poly viser fortsat vækst – skifter samtidigt aktieticker

Nyt regnskab fra Poly viser fortsat vækst – skifter samtidigt aktieticker

Af Redaktionen

Poly, ændrer navnet på sin aktie-ticker på NYSE-børsen fra PLT til POLY.

Navneændringen træder i kraft samme dag som firmaets 60-års jubilæum d. 24. maj.

Samtidig har Poly lige offentliggjort et stærkt regnskab, der viser vækst i omsætningen på 17% året over, især drevet af salget af videoløsninger, der slog rekord med en fordobling, mens omsætningen fra professionelle headsets voksede 20% siden sidste kvartal. Resultatet afspejler trenden om stigende hybridarbejde og videosamarbejde.

”Vi leverede et rekordsalg i headset- og videoudstyr i et år, der startede med en pandemirelateret fabriksnedlukning og fortsatte med en global sundhedskrise og en grundlæggende ændring af de steder og måder, hvor arbejde bliver udført”, siger præsident og administrerende direktør i Poly, Dave Shull.

Skiftet i aktetickeren kommer i forlængelse af at virksomheden skiftede brand-navn til “Poly” da Plantronics købte Polycom i 2018 – og den nye topdirektør Dave Shull kom til i 2020.

”Selv når vi fylder 60 år i denne måned, vil vi handle aggressivt som en ny og dristig virksomhed med et nyt ledelsesteam og en ny vision. Fremtiden for virksomhedskommunikation er ikke kun headsets, kameraer og telefoner, det er omfattende løsninger inden for forretningsinfrastruktur, der kombinerer hardware, software og tjenester, der understøtter og forbinder den moderne arbejdsstyrke.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>