Nyt samarbejde giver IT-leverandører adgang til intelligente IT-sikkerhedsløsninger

I dag annoncerer Bitdefender integrationen af Bitdefenders Gravitizone MSP sikkerhedssoftware med Datto RMM, der leverer intuitiv og skalerbare cloud-løsninger til fjernovervågning og styring til IT-leverandører verden over.

Nyt samarbejde giver IT-leverandører adgang til intelligente IT-sikkerhedsløsninger 1Integrationen er tilgængelig nu og gør det muligt for IT-leverandører, der anvender Datto RMM, at automatisere og accelerere installationen af Bitdefender AV, antimalware og avancerede endpoint sikkerhedslag med ét sæt redskaber, der virker på tværs af styresystemer.

Uden at skulle bruge lang tid på konfiguration kan IT-leverandørerne installere vigtige sikkerhedslag, såsom antimalwalware, indholdskontrol, email-sikkerhed, patch management og andre avancerede teknologier såsom justerbar machine learning, sandbox og EDR.
Bitdefenders omfattende sikkerhedslag gør det muligt for leverandørerne at forhindre, opdage og reagere på nye typer ransomware, ukendte trusler, filløse angreb og tilmed stoppe målrettede angreb.

Med den nye integration mellem Datto RMM og Bitdefender kan IT-leverandører automatisk lokalisere styresystemet på de gældende enheder, om det er Windows, Mac eller Linux, og automatisk implementere Bitdefender-agenten. Integrationen gør det også muligt at overvåge status på installationer og opdateringer.

“Vores leverandør-partnere fortalte os, at de har brug for en pålidelig og driftsikker sikkerhedsløsning, der matcher deres forretningsmodel og kan integreres med deres daglige rutiner og workflows,” fortæller Alina Draganescu, Senior Director of Security for MSPs and SMBs hos Bitdefender. “Så vi konstruerede integrationen med Datto RMM, der gør brug af et sæt installationsværktøjer, der fungerer på tværs af styresystemer. Det er vigtigt at have et tidsbesparende system, der automatiserer implementeringen af nye systemer, og som du kan stole på udfører arbejdet på tværs af forskellige infrastrukturer og systemer, der enten er baseret på Windows, Linus eller Mac.”

“Med den nye integration, kan vores MSP-partnere, der bruger Datto RMM, hurtigt implementere Bitdefenders Cloud Security software. Det giver dem et nemt indblik i forskellige enheders sikkerhedsstatus direkte fra deres Datto RMM grænseflade. Dermed er der ikke behov for at skifter fra platform til platform for at udføre opgaver,” fortæller Aaron Dun, Vice President of Product and Growth Marketing hos Datto. “Vi går meget op i at sikre, at de produkter, vores dleverandør-partnere bruger hver dag, integreres med blid overgang, og vi byder Bitdefender velkommen i Dattos Developer Program.”

Vigtigste egenskaber for MSP’er der bruger Bitdefender og Datto RMM:
– Forenklet og automatiseret implementering: Installér automatisk Bitdefender-beskyttelse på nye enheder, der styres med Datto RMM.
– Strømlinet installation og konfigurering: Bitdefenders teknologi identificerer automatisk styresystemet på enheden og installerer i Windows, Mac eller Linux med minimalt behov for konfiguration.
– Støtte til avancerede sikkerhedslad: MSP’er kan implemtere omfattende sikkerhedslag, heriblandt justerbar machine learning, Sandbox og EDR.
– Let anvendelig Bitdefender beskyttelse: Nu er det nemmere for IT-leverandører at beskytte kunder mod ny ransomware og avancerede angreb med Bitdefenders software, der hele tiden tester systemets beskyttelse.