Nyt Spectralink DECT-håndsæt byder på entry point til mobil produktivitet og effektivitet
Hjem Nyheder Nyt Spectralink DECT-håndsæt byder på entry point til mobil produktivitet og effektivitet

Nyt Spectralink DECT-håndsæt byder på entry point til mobil produktivitet og effektivitet

Af Redaktionen

Spectralink,der er globalt førende inden for mobilitetsløsninger til virksomheder, annoncerer i dag lanceringen af sit nye 7502 DECT-håndsæt.

Nyt Spectralink DECT-håndsæt byder på entry point til mobil produktivitet og effektivitet 2Vores nye håndsæt er det første i en række af produktannonceringer, siden vi for nylig lancerede vores DECT-innovationsprogram, og det tilbyder virksomheder i alle størrelser en solid og prisattraktiv løsning til sikker stemmekommunikation af høj kvalitet og målrettet udsending af meddelelser kombineret med skalerbarhed, der giver plads til vækst.

Simon Rayne, administrerende direktør, EMEA & APAC Sales, siger, “Alle virksomheder, der fokuserer på vækst, ønsker entry-point mobile håndsæt til at styre deres driftsmæssige effektivitet og forbedre medarbejdernes produktivitet. Det har vi haft for øje, da vi designede dette nye, prisattraktive håndsæt: Det er en brugervenlig stemmecentreret løsning med udbyggede sikkerhedsfunktioner, der styrker medarbejderkommunikationen og produktiviteten.

“Vores løsning er ‘plug-and-play’ takket være en centraliseret provisionering, og i kombination med trådløse firmwareopdateringer bidrager det til en reduktion af endpoint-administrationen og vedligeholdelsesomkostningerne .”

Vores 7502 sikrer en fremragende stemmekvalitet og målrettet udsending af meddelelser, virksomhedstilpasset sikkerhed og en kombination af et robust design med li-ion-batterier, der holder til en hel dags brug, selv på tværs af skiftehold. Det er ideelt til omgivelser, hvor man skal sikre, at personalet altid er inden for rækkevidde (f.eks. inden for sundhedsvæsenet, detailhandel, lager, catering, hotel og restauration osv.). Andre vigtige features omfatter:

Certificeret og enkel integration med markedets førende samtalestyrings- og UC-platforme såsom Broadsoft, Cisco, Microsoft, Mitel, Digium (Asterisk)

Sikker udsending af målrettede meddelelser med op til 24 tegn, der sendes fra en central lokalitet til lokale steder såsom franchise- eller detailbutikker

Robust design, der giver ekstra levetid i forhold til produkter i forbrugerklassen

DECT-luftkryptering og sikkerhedsprotokoller i virksomhedsklassen til ekstra beskyttelse

Handsætsvibrering og trådført headsætsupport til støjende omgivelser og håndfri opgaver

Applikationsintegrering til værktøjer lige fra udsending af meddelelser til alarmer.

Doug Werking, Spectralinks adm. direktør, sammenfatter: “Vores nye håndsæt er ideelt til virksomheder, der søger en prisattraktiv entry-point mobilitetsløsning til at forbedre medarbejderkommunikationen og effektiviteten, men samtidig er bevidste om, at de har brug for en løsning, der kan vækste sammen med deres forretning. At kunne tilbyde en portefølje af løsninger, der kan integreres med hinanden og ny teknologi, herunder business-applikationer, sikrer i mine øjne kunderne en række fordele i kraft af løsninger, der lever op til deres behov i dag, og sikrer deres investering ved samtidigt at indfri morgendagens behov.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>