OnePlus 5 i farven Gold
Hjem LeverandørOnePlus OnePlus 5 i farven Gold

OnePlus 5 i farven Gold

Af Redaktionen

Den nye smartphone OnePlus 5 kommer nu eksklusivt til salg hos 3 i et begrænset parti i farven ’Gold’. Modellen i den nye sandblæste guldfarve er netop blevet offentliggjort af OnePlus og kan allerede i dag købes hos 3 fra kl. 18.

OnePlus 5 i farven Gold 1

Den nye smartphone OnePlus 5

Siden OnePlus 5 blev lanceret i juni, har OnePlus’ seneste smartphone været et stort hit blandt kunder hos 3. OnePlus har netop offentliggjort, at den populære 5’er nu kommer i en limited edition i farven ’Gold’. Samtidig med denne offentliggørelse kan 3 meddele, at den guldfarvede version allerede nu kan købes hos 3 som det eneste sted i Danmark. Er man nysgerrig efter at se den sjældne model, kan man gå ind i en af 3’s 30 butikker og nærstudere den.

”OnePlus 5 har været en kæmpe succes, som to måneder i træk har ligget på en imponerende andenplads på vores salgsliste. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for at få denne mulighed for også at kunne tilbyde den i en limited edition i den berømte guldfarve, som har vist sig at være et hit ved limited editions af tidligere OnePlus modeller. OnePlus er superdygtige, når det kommer til design og kvalitet, og med denne særudgave har de nok engang kælet ekstra for detaljerne i telefonens ’finish’. Jeg vil derfor helt klart anbefale, at man slår et smut forbi en af vores butikker og oplever den med egne øjne og hænder,” siger David Elsass, der er direktør for Consumer Market hos 3.

Pris og tilgængelighed
OnePlus 5 Gold kan nu købes med en række abonnementer hos 3 på 3.dk, i 3’s butikker og hos 3’s kundeservice.

Eksempelvis kan udgaven med 64 GB købes hos 3 med et Fri Tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 99 kr. pr. måned i 30 måneder for telefonen (i alt 2970 kr.) og 200 kr. pr. måned for abonnementet med seks måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 4.270 kr. inkl. oprettelsesgebyr.

Udgaven med 128 GB kan fx købes hos 3 med et Fri Tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 115 kr. pr. måned i 30 måneder for telefonen (i alt 3450 kr.) og 200 kr. pr. måned for abonnementet med seks måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 4.750 kr. inkl. oprettelsesgebyr.

Se OnePlus 5 Gold: https://www.3.dk/mobiler-tablets/mobiler/oneplus-5/

Find nærmeste 3 Butik: https://www.3.dk/om3/find-butik/

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>