OnePlus annoncerer ikonisk fordelsklub Red Cable Club i Europa
Hjem LEVERANDØRONEPLUS OnePlus annoncerer idag ikonisk fordelsklub Red Cable Club i Europa

OnePlus annoncerer idag ikonisk fordelsklub Red Cable Club i Europa

Af Redaktionen

I dag annoncerer OnePlus sin fordelsklub Red Cable Club i Europa, der præsenterer europæiske OnePlus-brugere for eksklusive tilbud og oplevelser på en lang række produkter – herunder både forsalg og rabat på telefoner og tilbehør.

Om Red Cable Club siger Tuomas Lampen, der er strategichef for OnePlus i Europa:

”Red Cable Club har været en kæmpe succes i Indien, og vi er glade for at kunne tilbyde det samme til vores europæiske familie, som er blandt de mest entusiastiske, forbundne og inspirerede brugere i verden.

Efter at de europæiske brugere har vist stor forkærlighed til vores brand, vores produkter og det, vi står for, er vi stolte over at kunne tilbyde dem at blive medlem af Red Cable Club og derigennem sikre dem fantastiske fordele.”

Røde opladningskabler i indisk lufthavn blev startskuddet
Red Cable Club slog første gang rødder under en rejse i 2019, hvor OnePlus-grundlæggeren Pete Lau rejste gennem Indien. I Bangalore lufthavn stødte Pete på en ladestation fyldt med røde opladningskabler – OnePlus’ velkendte og internationale emblem. Her gik det op for ham, hvor sammentømret det internationale OnePlus-fællesskabet i virkeligheden var, og det blev startskuddet til Red Cable Club, som fra i dag også har adgang for OnePlus’ europæiske fællesskab.

Siden da er Red Cable Club vokset med millioner af brugere i Indien, som alle har adgang til eksklusive fordele – herunder rabat på OnePlus’ produkter, tidlig adgang til nye produkter og kampagner fra OnePlus-partnere.

Eksklusive fordele, tilbud og forsalg på premium OnePlus lydprodukter
Interesserede kan tilmelde sig Red Cable Club her og få adgang til eksklusive fordele i december, herunder 2% rabat på telefoner købt på OnePlus.com, 10% på OnePlus Watch og OnePlus Buds Pro, 20% på tilbehør samt gratis forsendelse.

OOnePlus annoncerer ikonisk fordelsklub Red Cable Club i EuropanePlus annoncerer desuden yderligere fordele til europæiske Red Cable Club-medlemmer, blandt andet tidlig adgang til køb af det næste premium OnePlus-lydprodukt i begyndelsen af december. Red Cable Club-medlemmer vil også få mulighed for at købe et af de sidste få tilbageværende OnePlus Watch Cobalt Limited Edition i verden.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>