OnePlus er det mest anbefalede Android-brand i Danmark
Hjem NYE PRODUKTER OnePlus er det mest anbefalede Android-brand i Danmark

OnePlus er det mest anbefalede Android-brand i Danmark

Af Redaktionen

Den globale teknologivirksomhed OnePlus har fart på i Danmark og i kølvandet på den seneste flagskibslancering med OnePlus 11 5G-modellen rangerer OnePlus-brandet højt blandt danskerne og er nu det mest anbefalede Android-brand i Danmark.

Det fremgår af en ny undersøgelse foretaget af Kantar for OnePlus.

Halvdelen af de nuværende og tidligere danske OnePlus-brugere har inden for de seneste 12 måneder anbefalet OnePlus til andre, hvilket gør OnePlus til det mest anbefalede Android-brand i Danmark. Det fremgår af en ny undersøgelse foretaget af Kantar for OnePlus, hvor i alt 15 smartphone brands indgår.

OnePlus er det mest anbefalede Android-brand i Danmark“Resultaterne fra undersøgelsen peger på, at OnePlus’ brand fortsat er stærkt blandt danskerne, og særligt OnePlus’ flagskibsprodukter, som den seneste OnePlus 11 5G, er lige nu i høj kurs hos de danske brugere. Vi er stolte over at være det Android-brand, som danskerne anbefaler til deres omgangskreds, da det bekræfter OnePlus’ mission om at tilbyde forbrugerne innovativ teknologi og produkter til priser, som ikke er skyhøje,” siger Marie Dam Feldborg, nordisk marketingdirektør for OnePlus.

Værdi for pengene, batterilevetid og kamera er det afgørende

Undersøgelsen viser, at 71 pct. af de danske OnePlus-brugere peger på oplevelsen af at få værdi for pengene som den afgørende faktor for at anbefale OnePlus til andre. For 48 pct. er det den langvarige batterilevetid, mens det for 46 pct. er på grund af kvaliteten af kameraet.

Senest har OnePlus’ nyeste flagskibsprodukt OnePlus 11 5G fået rosende ord med sig fra anmeldere, der bl.a. skriver: ‘OnePlus 11 er den bedste topmodel fra OnePlus nogensinde’ (Meremobil), ‘OnePlus 11 er klart det bedste flagskib, jeg har testet’ (Recordere), og ‘Den bedste OnePlus-mobil nogensinde’ (iNPUT).

Desuden fremhæver flere tests fra blandt andre Mobilsiden, Gaffa, MereMobil og Mobil.nu OnePlus’ Hasselblad-kamera for dets imponerende billedkvalitet samt dens Battery Health Engine-funktion, der sikrer et langtidsholdbart batteri. Det afspejler netop, hvorfor OnePlus-brugerne anbefaler brandet til andre.

Top 5 mest anbefalede Android-brands
I undersøgelsen bliver danskerne spurgt “Hvilke af følgende smartphone brands har du anbefalet til andre,” og kigger man udelukkende på Android-brands, ser top 5-listen sådan ud:

  1. OnePlus = 50 pct.
  2. Samsung = 47 pct.
  3. Xiaomi = 46 pct.
  4. Motorola = 35 pct.
  5. Sony = 33 pct.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>