Onlinehandel er gået på køl
Hjem Undersøgelse Onlinehandel er gået på køl

Onlinehandel er gået på køl

Af Redaktionen

Danskerne har fået nok af hedebølgen med temperaturer over 30 grader. De vil køles ned, når de er indendøre i de overophedede kontorer, lejligheder eller huse.

Onlinehandel er gået på køl 2Normalt for årstiden søger vi efter mobiltelefoner og computere til skolestarten, men online handlen er gået på køl, og danskerne søger i ekstrem grad efter produkter, der kan køle dem ned og sænke temperaturen indenfor.

Det viser en aktuel opgørelse over de mest søgte produkter på PriceRunner.dk, der er Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste.

16 produkter på Top 20 listen over mest søgte produkter er ventilatorer, luftkølere eller udendørs swimmingpools.

”Det er helt ekstremt og forbrugernes søgen efter kulde har vendt onlinehandlen helt på hovedet. Danskerne har fået varmechok og skal bare køles af,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Her er Top 20 listen over de mest populære og søgte produkter 26. juli 2018

 1. TriStar VE-5893
 2. TriStar VE-5905
 3. DeLonghi PAC N87 Silent
 4. Wilfa Cool 7
 5. Samsung Galaxy S9 64GB
 6. Apple iPhone 8 64GB
 7. Nordic Home Culture Kuling
 8. Dyson AM06
 9. TriStar VE-5985
 10. AEG VL 5668 S
 11. AEG VL 5531
 12. Valueline VL-FN09
 13. Dyson AM07
 14. Thermex Supercooler 6
 15. Apple AirPods
 16. Apple iPhone X 64GB
 17. Air Personal Space Cooler
 18. Intex Easy Pool Set Ø3.66m
 19. Honeywell HO-1100RE
 20. Dyson AM09

Varmen har sat sit præg på onlinehandlen, og de normalt meget populære produktkategorier som plæneklippere, grill og værktøj er nærmest blevet halveret i søgningerne fra købelystne forbrugere. I stedet er det ventilatorer, luftkølere, aircondition, have pools, udendørs spabade og alt, der kan give skygge eller køle, som forbrugerne i meget stort omfang har søgt efter denne tropelignende sommer.

Det er bordventilatorer, der er det store hit blandt varmeplagede danskere. Men også de dyrere og noget større mobile luftkølere er et hit.

”Butikkerne er begyndt at melde udsolgt. Vi kan i vores produktdata fra butikkerne se, at mange butikker melder at ventilatorer og luftkølere ikke længere er på lager, ” siger Martin Andersen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>