Opkøbs-boostet Orifarm vælger NNIT som ny strategisk it-partner
Hjem Nyheder Opkøbs-boostet Orifarm vælger NNIT som ny strategisk it-partner

Opkøbs-boostet Orifarm vælger NNIT som ny strategisk it-partner

Af Redaktionen

Orifarm og NNIT har underskrevet en kontrakt omkring leveringen af end-to-end it-tjenester i forbindelse med Orifarms opkøb af en  betydelig portefølje bestående af udvalgte over-the-counter (OTC) og receptpligtige lægemidler fra den japanske lægemiddelkæmpe Takeda.

Opkøbs-boostet Orifarm vælger NNIT som ny strategisk it-partnerKontrakten omfatter it-services, der leveres inden, under og efter overtagelsen og indgår som et led i at forberede Orifarm på og understøtte dem i overtagelsen af det it-miljø, som er en del af opkøbet.

Når Takeda-opkøbet er formaliseret, kommer NNIT til at drifte applikationer og relateret infrastruktur som en del af en flerårig outsourcing-aftale.

Kontrakten har en varighed på op til fem år og beløber sig til et stort tocifret millionbeløb (DKK).

”NNIT har en stærk baggrund som it-ekspertiseudbyder til life science-branchen, og vi er sikre på, at vi har valgt den rigtige partner til at understøtte dette næste skridt på Orifarms rejse. En række NNIT-konsulenter har allerede ekspertviden om det it-miljø, vi er ved at overtage, så vi er i gode hænder,” udtaler Klaus Mortensen, Vice President, Corporate IT, Orifarm.

”Vi er meget glade for at være Orifarms nye strategiske it-partner. Med erhvervelsen af porteføljen fra Takeda tilføjer Orifarm en ny dimension til sin forretning og udvikler sig til en virksomhed med et betydeligt fokus på lægemiddelproduktion. Dette gør Orifarm til et perfekt match med NNIT’s Life Sciences-fokus. NNIT har dokumenteret succes i arbejdet med regulerede Life Sciences-kunder, og vi er glade for at støtte Orifarm på deres rejse,” udtaler Flemming Kjøller, Vice President, Global Sales – Life Sciences, NNIT.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>