Oplev kraftfuld lyd og krystalklar radio hvor som helst
Hjem Nye Produkter Oplev kraftfuld lyd og krystalklar radio hvor som helst

Oplev kraftfuld lyd og krystalklar radio hvor som helst

Af Redaktionen

Tre-i-én. DAB+ radio. FM radio. Bluetooth højttaler.

Oplev kraftfuld lyd og krystalklar radio hvor som helst 2JBL har genopfundet den traditionelle FM radio ved at integrere denne i en højttaler, som tilsammen giver JBL Tuner. Kompakt, bærbar med kraftfuld og krystalklar lyd, JBL Tuner er nu tilgængelig hos JBL.dk.

Medbring din Tuner så du kan nyde din yndlingsmusik og favorit radioprogrammer, uanset hvor du er. Med otte timers afspilningstid, trådløs Bluetooth-streaming og en LCD-skærm, er JBL Tuner den perfekte ledsager – ved rejser og på farten.

Gå ikke glip af noget denne sommer. JBL Tuner giver dig din uundværlige sommerspilleliste, hvor du kan blande dine favoritnumre med de største og nyeste hits i radioen, så du altid er med på beatet. Med den oplyste LCD-skærm kan du nemt få et overblik over radiostationer og gemme dine favoritter via højttalerens fem genvejsknapper.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>