Oplev næste generations laptop med Galaxy Book S
Hjem LeverandørSamsung Oplev næste generations laptop med Galaxy Book S

Oplev næste generations laptop med Galaxy Book S

Af Redaktionen

I dag præsenterer Samsung Galaxy Book S, en ny laptop med en mobilkerne, som er skabt til brugere med høje krav til ydelse, men som samtidig ønsker en enhed, der er nemmere at håndtere end en traditionel bærbar computer.

Oplev næste generations laptop med Galaxy Book SGalaxy Book S drager fordel af mobiliteten og forbindelsen i en smartphone og ydelsen, strømmen og produktiviteten på en pc. Den er udviklet i samarbejde med verdens førende tech-virksomheder og kombinerer Samsungs førende position inden for mobile enheder med premiumsoftware fra Microsoft samt markedsledende mobilpræstation fra Qualcomm.

Galaxy Book S har et premium-design og er udstyret med 4G-forbindelse, øjeblikkelig funktionalitet med Windows 10 og det nye ARM-baserede chipset fra Qualcomm Snapdragon  8cx.

– Vi er meget glade for at introducere en laptop i Norden, som supplerer vores eksisterende produktsortiment. Med Galaxy Book S dækker vi alle vores kunders behov for arbejde og underholdning samt grænsen mellem disse to.

– Galaxy Book S kombinerer den bedste mobile funktionalitet fra Samsung med Microsofts førende produktivitetsløsninger og Qualcomm Technologies, for dermed at tilbyde en enhed med mobilproduktivitet i topklasse, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark

Oplev en smart enhed, der er med dig hele tiden – Always On, Always Connected

Galaxy Book S er designet til at ændre på, hvordan og hvor man kan bruge sin pc – ved altid at være tændt, altid forbundet og altid tilgængelig. Med ultrahurtig 4G, tilføjes forbindelse til skyen og giver hurtig adgang til applikationer og indhold uden behov for WiFi. Skærmen på Galaxy Book S lyser ved første berøring, hvilket gør den tilgængelig med det samme. Galaxy Book S bruger USB-C, der betyder, at den kan oplades med den samme oplader som for eksempel Galaxy Note10 og derved gør det lettere altid at have mulighed for at oplade.

Skabt til holdbarhed og præstation

Galaxy Book S er designet til at skabe en kraftfuld brugeroplevelse samtidig med, at den er meget let (0,96 kg) og har et langtidsholdbart design. Galaxy Book S har en anodiseret aluminiumskal, der gør den ekstra holdbar og en 13,3-tommers berøringsskærm – så brugerne kan scrolle, zoome og styre enheden mere intuitivt.

Oplev en ny dimension af ydeevne

Galaxy Book S er skabt til dig, som vil have en integreret mobiloplevelse mellem dine Galaxy-produkter. Galaxy Book S tilbyder kompromisløs ydeevne takket være Snapdragon 8cx fra Qualcomm Technologies, som er verdens første 7-nanometerprocessor med PC-software. Den er desuden designet til, at enheden ikke behøver nogen ventilator, uanset hvor hårdt den arbejder.

-– Snapdragon 8cx-chippen baner vejen for nye muligheder for Always On og Always Connected, hvilket gør det nemt at arbejde, multitaske og spille, uanset hvor du er. Vi prioriterede at gå på kompromis med ydeevnen af hensyn til batteriets levetid, men har formået at kombinere disse og skabe en enhed, der tilbyder førsteklasses computerbrug kombineret med den mobilitet, som en smartphone tilbyder. Med Galaxy Book S kan du efterlade opladeren derhjemme takket være et batteri, der giver dig mulighed for at afspille video i op til 23 timer på én opladning. For at sikre, at din enhed ikke løber tør for batteri, tilpasser Galaxy Book S sig til det du gør, for at spare på batteriet, og du får mulighed for at producere, streame, afspille eller arbejde mere. Galaxy Book S har også 256 GB intern lagerplads og plads til 1 TB hukommelseskort, så du ikke behøver at bekymre dig om lagringsplads, siger Steve Mollenkopf, administrerende direktør for Qualcomm Incorporated.

Galaxy Book S inkluderer også Samsungs Sound by AKG stereo højtalere, hvor Dolby Atmos® forfiner lydoplevelsen med skræddersyede indstillinger til film, musik, spil og meget mere.

Samarbejde med branchens bedste tjenester

Takket være Windows 10 og Microsofts Your Phone-app skabes der en kobling mellem Galaxy Book S og Galaxy Note10, så du nemt kan se dine seneste billeder, apps, notifikationer og svare på beskeder og opkald, uanset hvilken enhed du bruger. Galaxy Book har også cloud-opbevaring gennem Microsoft OneDrive, der giver sikker og let tilgængelig adgang til dine filer på alle dine enheder.

Galaxy Book S har forbindelse via 4G, hvilket betyder, at du kan undgå at oprette forbindelse til usikre offentlige netværk og dermed beskytte følsom information. Takket være Windows Hello kan brugerne også logge på enheden med fingeraftryk, hvilket gør det ekstra let at låse din laptop sikkert op.

Tilgængelighed

Galaxy Book S vil være tilgængelig i de nordiske lande i løbet af 4. kvartal 2019 i farven Mercury Grey. Den foreløbige anbefalede ca. pris er 8599 DKK.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>