Nu lander de: Oplev OnePlus Buds Z2-høretelefoner live på Instagram
Hjem LEVERANDØRONEPLUS Oplev OnePlus Buds Z2-høretelefoner live på Instagram

Oplev OnePlus Buds Z2-høretelefoner live på Instagram

Af Redaktionen

Europæiske medlemmer af OnePlus’ kundeklub Red Cable Club kan få tidlig adgang til de nye trådløse høretelefoner OnePlus Buds Z2 og opnår samtidigt eksklusiv rabat.

Den 16. december kl. 14:30 løfter OnePlus officielt sløret for de nye trådløse høretelefoner OnePlus  Buds Z2, når OnePlus, ved sin første interaktive keynote nogensinde, livestreamer på Instagram her, mens Red Cable Club-medlemmer kan få fingrene i dem allerede den 15. december.

OnePlus’ brugerfælleskab har altid været brandets hjerteblod, og med dette unikke initiativ vil man lægge endnu flere kræfter i at involvere det voksende fællesskab af tech-entusiaster. Den opgave løser OnePlus ved at lade brugerne interagere live med værterne på dagen samt lade dem dele deres reaktioner gennem Instagram Stories.

“Hos OnePlus leder vi altid efter sjove og unikke måder at komme tættere på vores fællesskab – ikke kun for at gøre deres oplevelse bedre, men også for at gøre dem til en del af vores mission om at bringe den bedste teknologi til flere mennesker på jorden. Vi glæder os til at lancere vores nye trådløse høretelefoner, OnePlus Buds Z2, på Instagram for første gang nogensinde,” siger Kate Parkyn, der er Associate Marketing Director for OnePlus i Europa.

Med lanceringen følger en særlig belønning til OnePlus’ fællesskab. Her er der tale om eksklusiv adgang, kun for medlemmer af Red Cable Club, som har mulighed for at få fingrene i produktet allerede fra d. 15 december.

Det vil ovenikøbet være muligt at købe OnePlus Buds Z2 med 10% rabat, hvis man allerede er medlem af Red Cable Club eller melder sig ind, før OnePlus’ keynote går live på Instagram. For at få gavn af rabatten skal brugere have forbundet deres OnePlus Account og besøge OnePlus Buds Z2-produktsiden, hvor det er muligt at få rabatten fra d. 15. december kl 11:00.

Nu lander de: Oplev OnePlus Buds Z2-høretelefoner live på InstagramRed Cable Club giver OnePlus-fællesskabet en ultimativ mulighed for at samles og fejre den nyeste teknologi, hvor de samtidigt kan nyde godt af eksklusive fordele. Red Cable Club har for nyligt åbnet dørene for europæiske OnePlus-brugere, som nu også kan tilmelde sig ved at besøge oneplus.com/redcableclub.

Allerede nu kan medlemmer benytte sig af flere fordele gældende for december måned, herunder rabat  på OnePlus.com med 2% rabat på telefoner, 10% på OnePlus Watch og OnePlus Buds Pro, 20% på tilbehør samt fri fragt.  Følg den interaktive lancering af OnePlus Buds Z2 d. 16. december kl. 14:30 på OnePlus’ Instagram.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>