Owl Labs lancerer Owl Bar
Hjem Nye Produkter Owl Labs lancerer i dag Owl Bar

Owl Labs lancerer i dag Owl Bar

Af Redaktionen

Owl Labs var de første til at bygge AI-drevne, 360-graders videokonferenceløsninger og lancerer i dag Owl Bar – en kombineret enhed med ”front-of-room”-kamera, mikrofon og højttaler.

Owl Bar kan kobles sammen med Meeting Owl-enheden og det nylancerede Whiteboard Owl-kamera, som igen kan kobles sammen med Meeting Owl Pro eller Meeting Owl 3. Teammedlemmer på fjernbasis kan nu enkelt se whiteboardet i lokalet, hvilket gør hybridmøder mere inkluderende og produktive.

Owl Bar er det første og eneste “front-of-room”-kamera på markedet, som fungerer trådløst med et 360-graders “centre-of-the-room”-kamera, der giver en videokonferenceoplevelse med frontvisning og fra midten af lokalet.

Owl Labs’ økosystem bruger virksomhedens egenudviklede AI-drevne software til automatisk at skifte mellem kameraer og få det bedste billede af mødedeltagerne i lokalet. Dette giver mere naturlige samtaler ansigt til ansigt mellem deltagerne i lokalet på fjernbasis.

Owl Labs lancerer Owl BarOwl Bar fungerer som en fritstående enhed, men kan også integreres med andre Owl Labs-produkter. Den egenudviklede software til flere kameraer skaber et tilpasset økosystem, som med præcision sikrer, at mødedeltagernes ansigter vises forfra på skærmen, uanset om de drejer hovedet, hvilket forbedrer øjenkontakten og forhindrer sidevisninger. Produkterne drives af softwaren Owl Intelligence System (OIS), som bruger AI til intelligent at autofokusere på lokalets deltagere, når de taler og bevæger sig.Owl Labs’ løsninger fungerer sømløst sammen og skalerer for at levere den bedste visning af alle mødelokaler, fra små møderum til store bestyrelseslokaler.

I dag bruger mere end 150.000 organisationer i 156 lande Owl Labs’ teknologi, inklusive 84 af Fortune 100-virksomhederne. Denne lancering følger en serie C-investering, og et strategisk partnerskab HP Tech Ventures, risikokapitaldelen af HP Inc., som blev tilkendegivet i november, dermed vokser Owl Labs’ samlede finansiering til 47 millioner dollar.

“Owl Labs har fokuseret på at producere 360-graders videokonferenceprodukter i næsten ti år. Vi skabte kategorien ”center-of-room”-videokonferencer, længe inden verden tilpassede sig til hybridsamarbejdet som arbejdsmetode, siger Frank Weishaupt, der er administrerende direktør for Owl Labs. ”Vi er glade for at være den største virksomhed, der lancerer produkter på markedet, som kombinerer front-visning og en central visning fra midten af lokalet samtidigt, så mødedeltagere på fjernbasis føler, at de er personligt sammen med deres kolleger. Vores mål er med brancheførende teknologiske løsninger at forenkle håndteringen af hybridteams. Samtidig ser vi frem til at hjælpe organisationer i alle størrelser til endnu mere effektive samarbejdsmuligheder ved at udvide vores produktøkosystem med Owl Bar.”

Owl Bar kan kobles sammen med andre Owl Labs-enheder, men fungerer også alene og er kompatibel med alle større videokonferenceplatforme. Nøglefunktioner med Owl Bar omfatter:

  • Giver automatisk den bedste visning af den, der taler: Når den kobles sammen med Meeting Owl skifter OIS-softwaren automatisk mellem kameraerne for at levere den bedste visning af deltagernes ansigter af skærmen.
  • Understøtter lokaler i alle størrelser – økosystem med flere kameraer: Anvender egenudviklet software, der giver sømløs tilslutning til andre Owl Labs-enheder, inklusive Meeting Owl, Whiteboard Owl og Expansion Mic, og mulighed for at skalere og dække lokaler i alle størrelser. Owl Bar kan monteres på en væg, monteres på en tv-skærm eller placeres på et bord.
  • Højkvalitativ video: Owl Bar har et 114-graders, 4K, 30-megapixelkamera, som kombineres med Meeting Owls 360-graders tilpassede fisheye-linse, så alle mødedeltagere kan ses tydeligt.
  • High-fidelity-lyd: Owl Bars fire rundstrålende mikrofoner og integrerede højttalere med høj opløsning kan kobles sammen med otte smarte mikrofoner på Meeting Owl, så alle kan høres.
  • IT-understøttelse og enhedshåndtering: Håndter Owl Bar og andre enheder via tablet, telefon eller desktop-app, med funktioner til fjernhåndtering af enhederne via Nest-kundeportalen.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>