Panasonic præsenterer bæredygtige løsninger på EuroShop 2023
Hjem Nye Produkter Panasonic præsenterer bæredygtige løsninger på EuroShop 2023

Panasonic præsenterer bæredygtige løsninger på EuroShop 2023

Af Redaktionen

Panasonic Heating & Cooling Solutions er til stede på verdens største detailhandelsmesse, EuroShop 2023, der lige nu løber af stablen.

I år med bæredygtige og avancerede varme- og køleløsninger til detailhandlen.

Panasonic er til stede på verdens største messe for detailhandel, EuroShop, der afholdes for tredje år i træk. Det sker i Düsseldorf, Tyskland fra 26. februar til og med 2. marts, hvor virksomheder inden for detailindustrien fra hele verden mødes over et væld af spændende produkter og præsentationer.

På messen løfter Panasonic sløret for en række produktnyheder. Blandt nyhederne gemmer der sig innovative HVAC-R-løsninger til detailhandlen, en CO2-baseret køle- og fryseløsning og aircondition-enhed med indbygget nanoe X-teknologi.

Panasonic præsenterer bæredygtige løsninger på EuroShop 2023Miljøvenlige køleløsninger med naturligt kølemiddel
Højdepunktet på Panasonics stand er en række CO2-køle- og fryseløsninger med det naturlige kølemiddel R744. De besøgende kan blandt andet komme helt tæt på køleløsningen 2HP og se en live demonstration af den. Køleløsningen bruger det naturlige kølemiddel CO2 (R744), som allerede findes i luften omkring os. Det er både energibesparende, miljøvenligt og sikkert at bruge i forhold til kunder og medarbejdere, hvis der fx sker en skade på anlægget, og kølemidlet siver ud.

Den nye 2HP-køleløsning er særligt velegnet til fødevareforhandlere, der skal holde deres varer kølige og friske.

På standen fremviser Panasonic også sit CO2-beregningsværktøj kaldet Refrigeration Designer, der er designet til at effektivisere beregningsprocessen for installatører og teknikere, når de skræddersyer løsninger til kommercielle kølesystemer.

Ny nanoeX-generator til at forbedre indeklimaet
Panasonic tager også en ny loftmonteret aircondition-enhed air-e nanoe X-generator, der har indbygget nanoe X-teknologi og er designet til at give et renere indeklima.

Teknologien bruger naturlige rengøringsegenskaber fra hydroxylradikaler til at reducere dårlig lugt, skimmelsvamp, pollen, støv og visse typer bakterier samt vira som fx coronavirus med op til 99 procent. Nanoe X er en teknologi, der benytter og spreder hydroxylradikaler indendørs. Partiklerne findes i naturen og gør luften renere uden brug af skadelige kemikalier.

Derudover har den nye air-e nanoe X-generator et lavt strømforbrug og egner sig perfekt til en række detailapplikationer, hvor et sundt indeklima står øverst på prioritetslisten.

Panasonic Heating & Cooling Solutions holder til i sal 6 ved stand D19 på EuroShop 2023

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>