Panasonic præsenterer en opdatering af sit markedsførende sortiment inden for PTZ-kameraer
Hjem Nye Produkter Panasonic præsenterer en opdatering af sit markedsførende sortiment inden for PTZ-kameraer

Panasonic præsenterer en opdatering af sit markedsførende sortiment inden for PTZ-kameraer

Af Redaktionen

De integrerede 4K-kameraer AW-UE80W/K, AW-UE50W/K, AW-UE40W/K, AW-UE20W/K og det integrerede HD-kamera AW-HE20W/K udkommer i det første kvartal i 2022.

Alle kameraer har et nyt egenudviklet ”direct drive”-system, som bygger på Panasonics eksisterende teknologi til at sikre lydløs og fleksibel kamerabevægelse i både vertikal og horisontal retning.

AW-UE40, AW-UE50 og AW-UE80 har 24x optisk zoom og intelligent zoom op til 36x samt en betragtningsvidde på 74,1 grader, så den kan bruges optimalt både inden- og udendørs. Den seneste generations optiske billedestabilisering (OIS) garanterer et stabilt foto. Alle kameraer understøtter PoE (Power over Ethernet), hvilket mindsker mængden af kabler til video og lyd til kontrolpulten, da alt klares via et enkelt Ethernet-kabel.

De nyeste IP-baserede videoprotokoller understøttes, herunder NDI | HX version 2, og for AW-UE80, NDI dækkes fuld båndbredde. SRT-protokollen understøttes også sammen med RTMP og RTMPS. AW-UE80 understøtter også FreeD-protokollen for at sikre integration med AR- og VR-systemer og understøtter 4K / 50p video.

De 4K-kompatible modeller AW-UE20W / K og det integrerede HD-kamera AW-HE20W / K er PTZ-kameraer for virksomheder at starte med, produceret specielt til erhvervs- og uddannelsesmiljøer. Begge modeller har et vidvinkelobjektiv, de nyeste IP-protokolcertificeringer og tilslutningsmuligheder til SDI, HDMI, USB og IP.

Panasonic tilbyder et komplet økosystem af løsninger, der gør det let at introducere de nye PTZ-kameraer i eksisterende kamerasystemer. Dette inkluderer brug af proprietære fjernbetjeninger, den centralt styrede software PTZ Control Center og automatisk tracking -software til præsentationer og foredrag, som muliggør ansigtsgenkendelse og automatisk registrering af mennesker.

Panasonic præsenterer en opdatering af sit markedsførende sortiment inden for PTZ-kameraerPanasonics PTZ-kameraer er de mest udbredte i verden og bruges til at filme alt fra politiske møder til e-sport. Senest er de blevet brugt under de Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo 2020, herunder på Japan National Stadium og Tokyo Aquatics Center. Vi har bevidst lyttet til feedback fra vores kunder og ud fra dette mener vi, at de nye modeller giver vores kunder fleksibilitet til let at vælge det kamera, der passer bedst til deres behov. De nye PTZ-kameraer er en sand plug and play-løsning,” siger Guilhem Krier, Panasonics chef for New Business & Market Development for MEBD & DSC Business Unit.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>