PANASONIC STYRKER SIN POSITION SOM 4K-LEDER MED NYE PRODUKTER PÅ ISE 2023
Hjem Nye Produkter PANASONIC STYRKER SIN POSITION SOM 4K-LEDER MED NYE PRODUKTER PÅ ISE 2023

PANASONIC STYRKER SIN POSITION SOM 4K-LEDER MED NYE PRODUKTER PÅ ISE 2023

Af Redaktionen

 Panasonic Connect Europe styrker sin position som førende inden for 4K Visual og Pro-AV.

Firmaet har på ISE 2023 i dag annonceret fire nye løsninger til forretningssamarbejde, uddannelse og den stedbaserede underholdningsindustri.

Disse nyeste produkter understreger Panasonics position som producenten med det mest omfattende udvalg af 4K-projektorer op til 50.000 lm og skærme op til 98 tommer sammen med en komplet 4K Glass-to-Glass-løsning til oprettelse, produktion og levering af indhold.

  1. Nye fordybende produktionsmuligheder med næste generations 1-chip DLP-projektorer – Tilgængelig i Q2/Q3 2023

Det to næste generations PT-REQ12-serie (4K) og PT-REZ12-serie (WUXGA) 1-Chip DLP-laserprojektorer er skabt til at levere nye produktionsmuligheder og forenkle arbejdsgangen for den stedbaserede underholdningsindustri. Med en lysstyrke på op til 12.000 lm, 4K-opløsning og 240 Hz-projektionskapacitet med reaktionstid på højst 6 ms er de to nye serier ideelle til museer, fordybende oplevelser og udlejnings- og sceneindustrien.

Som den første 1-Chip DLP-projektor med Quad Pixel Drive, Panasonics 2-aksers pixelskift-teknologi, gengiver REQ12-serien autentiske 4K-billeder, der er dybe, jævne og detaljerede. Den er skabt til indhold med høj billedhastighed og kan kombineres med det valgfri Real-Time Tracking Projection Mapping System til projektion på objekter i hurtig bevægelse for bedre interaktive anvendelser og sceneoptræden.

  1. Premium-skærmene udmærker sig på lysstyrke, pålidelighed og systemskalerbarhed – Tilgængelig fra december 2023

SQ2H-serien, det nyeste udvalg af 4K UHD LCD-skærme, er designet til at møde den stigende efterspørgsel efter professionelle forretningsskærme på premium-niveau, der kan bruges i lyse omgivelser. Skærmene fås i syv størrelser, fra 43-98 tommer. Disse pålidelige 24-timers skærme er ideelle til bestyrelseslokaler, møde- og undervisningsrum samt til digital skiltning i detail- og offentlige informationsområder.

For ultimativ fleksibilitet og skalerbarhed er SQ2H-serien udstyret med Intel Smart Display Module (Intel SDM) specifikationsspor som standard til en lang række anvendelser såsom digital skiltning og transmission via en indbygget PC, terminalkort eller trådløst præsentationssystem.

  1. Nye, klasseførende berøringsskærme – Tilgængelig i Q1 af 2023.

PANASONIC STYRKER SIN POSITION SOM 4K-LEDER MED NYE PRODUKTER PÅ ISE 2023For at imødekomme behovet for intuitive samarbejdsteknologier har Panasonic udvidet sit sortiment af 4K-touchskærme med den stærke EQ2-PCAP-serie. Med seks skærmmuligheder, der spænder fra 43-86 tommer, gør disse førsteklasses interaktive multi-touch professionelle skærme med kapacitiv berøringsteknologi det enkelt og produktivt at samarbejde på møder, brainstormsessioner og i klasseværelser. Den nye EQ2-PCAP-serie har op til 10-punkts multi-touch med og uden handsker kombineret med 500cd/m2 lysstyrke og antirefleksbehandling for 4K-visning med høj synlighed gør er serien perfekt designet til inspirerende gruppearbejde.

       4.Næste generation af KAIROS, den avancerede live-produktionsplatform – Tilgængelig i 2023

Panasonic udvider Kairos-økosystemet ved at tilføje to nye kraftfulde og støjsvage Core-mainframes, AT-KC200 og AT-

KC2000, hvilket udvider platformens GPU-behandling til at understøtte større og mere komplekse produktioner og gør det muligt at levere rigt indhold til flere større skærme end nogensinde før.

Den nye KC200 udvider tilslutningsmulighederne og processorkraften i forhold til KC100. Og KC2000 tilbyder den hidtil største kapacitet ved at fordoble antallet af kilder og udgange på den nuværende KC1000. Det øger processorydeevnen med mindst 30% og afspillerkapaciteten med 500% til i alt 900 GB. Det nye 4RU-chassis til begge modeller har høj luftstrøm ved lavere blæserhastigheder, hvilket reducerer støjen betydeligt og gør det muligt at placere platformen tæt på handlingen.

Få et første kig

På ISE 2023 kan også ses en række andre nyligt annoncerede Panasonic-produkter:

Ultra Short Throw CMZ50 LCD-projektorserien er ideel til applikationer, der kræver en omkostningseffektiv løsning med et objektiv til ultrakort projektion. CMZ50 har et fast UST-objektiv og giver adgang til  nærdistanceprojektion med minimal skygge til fordybende oplevelser og museer samt til mødelokaler og klasseværelser.

Verdens mindste og letteste 20.000 lm projektorer – RQ25K 3-Chip DLP og MZ20K-serien Solid Shine Laser-projektorer.

Den nyeste generation af SQE2- og CQE2-serien af 4K UHD Professional LCD-skærme designet til alle steder og anvendelser i offentlige rum, erhverv og uddannelse.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>