Parkering bliver nemmere med Apple Watch på håndleddet
Hjem Efter Arbejde Parkering bliver nemmere med Apple Watch på håndleddet

Parkering bliver nemmere med Apple Watch på håndleddet

Af Redaktionen

EasyPark, der er danskernes foretrukne parkeringsapp, kan fra i dag også bruges på Apple Watch. Det gør det nemmere for bilister at betale for deres parkering. Mindre tid til parkeringshalløj betyder mere tid til alt det sjove og vigtige.

Parkering bliver nemmere med Apple Watch på håndleddet 1

Slut med at haste tilbage til bilen: Nu kan bilister forlænge eller afslutte deres parkering med Apple Watch på håndleddet

Parkeringsappen EasyPark har i 15 år været førende inden for smart og sikker parkeringsteknologi. Nu er virksomheden blandt de første i Europa, der tilbyder sine brugere at benytte Apple Watch til at håndtere parkeringer. Det betyder, at EasyPark-brugere i hele Europa nu kan forlænge og afslutte deres parkering direkte fra håndleddet, såfremt de har et Apple Watch siddende der.

Hos EasyPark glæder man sig over at kunne tilbyde endnu en service, der gør det nemmere og mindre stressende at parkere – og som sparer forbrugerne dyrebar tid i hverdagen.

”Hos EasyPark arbejder vi hele tiden på at gøre vores tjeneste bedre og udvikler nye løsninger ud fra brugernes behov og ønsker. Dét, at man nu kan klare sin parkering direkte via uret, er endnu et spændende skridt for os og for vores kunder. Parkering skal være så enkelt som muligt, og derfor tilbyder vi løbende bilisterne de nyeste, smarteste og mest brugervenlige måder at klare parkeringen på i den travle hverdag,” fortæller Bernd Reul, der er landechef for EasyPark Danmark.

Det er anden gang, at EasyPark og Apple samarbejder om at gøre det nemmere at betale for parkering. Tilbage i oktober sidste år annoncerede de to samarbejdspartnere nemlig, at brugere kan anvende betalingssystemet Apple Pay til at betale for parkeringer i EasyPark-appen.

EasyPark kan anvendes med Apple Watch i de mere end 700 byer, hvor EasyPark er tilgængelig. Foruden Danmark er det Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien, Holland, Belgien og Australien. Herhjemme kan EasyPark bruges i alle danske byer, hvor man skal betale for at parkere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>