Partnerskab skal skabe bedre it-sikkerhed: Panasonic indgår samarbejde med Rohde & Schwarz Cybersecurity

Panasonic og it-sikkerhedsvirksomheden Rohde & Schwarz lancerer et nyt samarbejde om sammen at udvikle it-løsninger, som når de højeste sikkerhedsstandarder.

Som en del af samarbejdet med Panasonic Toughbook kommer it-sikkerhedsselskabet Rohde & Schwarz Cybersecurity til at udruste de hårdføre Panasonic Android-enheder – Toughpas FZ-T1 (5 tommer) og Toughbad FZ-L1 (7 tommer) med det særligt sikre Android-baserede operativsystem R&S Trusted Mobile.

Partnerskabet mellem Panasonic og Rohde & Schwarz Cybersecurity er rettet mod kunder med et særligt behov for hardwaresikkerhed i form af hårdføre og robuste håndholdte enheder, men som også kræver et særligt højt niveau af it-sikkerhed. Det gælder eksempelvis brancher som ordensmagten, sikkerhedsselskaber, den offentlige sektor, beredskabsstyrker og forsvaret samt industrier med et højnet krav om sikkerhed såsom energiindustrien, redningstjenester og sundhedsvæsenet.

Resultatet er Android-enheder, som både er hårdføre over for fysiske udfordringer, men også hvad angår datasikkerhed. Du kan læse mere i den vedhæftede pressemeddelelse på engelsk. Tekst og billeder er til fri afbenyttelse.