Partnerskab skal skabe bedre it-sikkerhed: Panasonic indgår samarbejde med Rohde & Schwarz Cybersecurity
Hjem Nye Produkter Partnerskab skal skabe bedre it-sikkerhed: Panasonic indgår samarbejde med Rohde & Schwarz Cybersecurity

Partnerskab skal skabe bedre it-sikkerhed: Panasonic indgår samarbejde med Rohde & Schwarz Cybersecurity

Af Redaktionen

Panasonic og it-sikkerhedsvirksomheden Rohde & Schwarz lancerer et nyt samarbejde om sammen at udvikle it-løsninger, som når de højeste sikkerhedsstandarder.

Partnerskab skal skabe bedre it-sikkerhed: Panasonic indgår samarbejde med Rohde & Schwarz CybersecuritySom en del af samarbejdet med Panasonic Toughbook kommer it-sikkerhedsselskabet Rohde & Schwarz Cybersecurity til at udruste de hårdføre Panasonic Android-enheder – Toughpas FZ-T1 (5 tommer) og Toughbad FZ-L1 (7 tommer) med det særligt sikre Android-baserede operativsystem R&S Trusted Mobile.

Partnerskabet mellem Panasonic og Rohde & Schwarz Cybersecurity er rettet mod kunder med et særligt behov for hardwaresikkerhed i form af hårdføre og robuste håndholdte enheder, men som også kræver et særligt højt niveau af it-sikkerhed. Det gælder eksempelvis brancher som ordensmagten, sikkerhedsselskaber, den offentlige sektor, beredskabsstyrker og forsvaret samt industrier med et højnet krav om sikkerhed såsom energiindustrien, redningstjenester og sundhedsvæsenet.

Resultatet er Android-enheder, som både er hårdføre over for fysiske udfordringer, men også hvad angår datasikkerhed. Du kan læse mere i den vedhæftede pressemeddelelse på engelsk. Tekst og billeder er til fri afbenyttelse.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>