Philips Professional Display Solutions lancerer TV med indbygget Chromecast
Hjem Nye Produkter Philips Professional Display Solutions lancerer TV med indbygget Chromecast

Philips Professional Display Solutions lancerer TV med indbygget Chromecast

Af Redaktionen

Det nye Philips MediaSuite Pro TV er specielt designet til TV’er på hoteller og giver for første gang hotelgæster indbygget Chromecast og fuld adgang til Google Play Store.

Philips Professional Display Solutions lancerer TV med indbygget ChromecastMediaSuite er baseret på den allernyeste teknologi og gør det lettere end nogensinde at nyde det samme indhold både på rejsen og hjemme. Takket være den indbyggede Chromecast kan brugere logge på, streame indhold og se deres egne konti hos tjenester som YouTube, Spotify og Amazon samt se de lokale nyheder, vejrudsigter og trafikopdateringer.

“Hotel- og turistbranchen har en lang tradition for at være lydhøre og forandringsberedte for at imødekomme gæsternes forventninger og krav,” siger Peter Vinke, chef for IKAM hos Philips PDS. “Over hele verden får hoteller flere og flere internationale gæster, og vi vil gerne være med til at give dem en så personlig oplevelse som muligt. Nu er det muligt at tilbyde gæsten adgang til at streame det samme materiale på hotelværelset som hjemme takket være Philips MediaSuite.”

Via MediaSuite er der nem adgang til Google Play Store, der har mere end 10.000 Android-apps, som er kompatible med Chromecast, 200.000 TV-programmer og film samt 30 millioner sange, som brugerne kan benytte.

Med automatiske opdateringer hentes den nyeste version af appen på en sikker måde.

“Samarbejdet med Google giver os en unik position på markedet,” siger Jeroen Verhaeghe, produktchef hos Philips PDS. “Eftersom vores TV opfylder Googles strenge certificeringskrav, kan vi tilbyde vores kunder bedre fleksibilitet, sikkerhed og tilpasningsmuligheder samt forbedret produktydelse, forlængelse af produktets levetid og lavere omkostninger.”

Omfatter syv modeller af TV’er i to serier

MediaSuite er tilgængeligt til syv modeller i to af serierne i Philips PDS-sortiment (UHD og FHD). I UHD-serien HFL6014U er der 43, 50, 55 og 65 tommer skærme i sølv med SlimLine-design og drejelige vægbeslag. FHD-serien HFL5014 fås i sort i størrelserne 32, 43 og 50 tommer. Begge serier har LED-baggrundsbelysning og paneler, der giver en høj kvalitet i kontrast, skarphed og farvemætning.

Gør en fleksibel kundeservice lettere

Med MediaSuite bliver det nemmere for hotellerne at holde sig opdaterede om gæsternes ønsker og oplevelse af deres ophold. Via en simpel formular, som udfyldes direkte på TV-skærmen, kan gæsterne give respons direkte til hotellet, så medarbejderne kan rette op på eventuelle problemer med det samme og minimere risikoen for at få negative kommentarer og anmeldelser på rejse- og ratingsider online.

Med MediaSuite kan hotellerne også nemt lave en rapport over, hvilke apps og tjenester der bruges mest, og hvor ofte og hvor længe de anvendes i gennemsnit for lettere at skræddersy deres tilbud.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>