Polestar 2 har nu fået ABRP-appen
Hjem Nyheder Polestar 2 har nu fået ABRP-appen

Polestar 2 har nu fået ABRP-appen

Af Redaktionen

Efter feedback fra Polestar 2-ejere og initiativet fra den oprindelige udvikler har Polestar 2 nu en ABRP-app (A Better Routeplanner) i sit Android Automotive-baserede infotainment-system.

Polestar 2 har nu fået ABRP-appen

Den nye app blev udviklet af skaberen af ABRP og tager sine kendte EV-ruteplanlægningsfunktioner med ind i bilen.

Appen er elsket af EV-ejere og giver mulighed for specifik ruteplanlægning, der tager yderligere faktorer i betragtning, ud over de parametre, der er tilgængelige fra selve bilen, såsom ladetilstand (SOC) og energiforbrug. Andre faktorer, der påvirker rækkevidden, f.eks. køretøjets belastning, og om bilen er udstyret med en tagboks eller anhænger, kan også tages i betragtning.

Resultaterne giver Polestar 2-ejere mulighed for effektivt at planlægge deres opladningskrav med større nøjagtighed langs en valgt rute. I Polestar 2 kan ruten også overføres til Google Maps, så føreren fortsat kan drage fordel af det integrerede navigationssystem i bilen.

“Vi identificerede hurtigt et behov for, at ABRP skulle blive en del af Polestar 2,” udtaler ABRP-grundlægger, Bo Lincoln. “Takket være Polestars åbne udviklerportal og Android Automotive OS-emulatoren kunne vi arbejde på appen, inden vi foreslog Polestar at rulle den ud i bilen. Vi har en enorm brugerbase bestående af meget dedikerede og særlige EV-ejere, der er blevet afhængige af ABRP. Med Polestar 2 behøver de ikke længere at planlægge og afhænge af appen på deres telefoner, før de kører afsted.”

Integrationen af ABRP i Polestar 2 er et godt eksempel på fordelene ved at have Android Automotive-operativsystemet i bilen. App-udviklere kan bruge det dokumenterede Android-økosystem til at udvikle apps hurtigt og effektivt til bilen, og Polestar tilbyder en unik udviklingsplatform og en emulator, som de kan teste appen i en virtuel Polestar 2-grænseflade.

“Vi sætter stor pris på både udviklernes og Polestar 2-ejernes evne til at påvirke, hvad vi kan inkludere i bilen,” udtaler Aloka Muddukrishna, UX-designer hos Polestar. “Vi kunne godt lide, hvad Bo præsenterede, og efter at have integreret det med vores brugergrænseflade og køretøjsfunktioner, kunne vi udgive appen hurtigt og effektivt.”

ABRP-appen til Polestar 2 er nu tilgængelig i Google Play på de europæiske og nordamerikanske markeder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>