Poly har solgt 30 millioner Blackwire-headsets
Hjem Nye Produkter Poly har solgt 30 millioner Blackwire-headsets

Poly har solgt 30 millioner Blackwire-headsets

Af Redaktionen

Selvom der kommer masser af nye teknologier på markedet og især video hitter for tiden, er mere “klassiske” headsets stadig populære.

Poly har i år både nået 30 millioner solgte IP-telefoner, men nu også 30 millioner headsets med ledninger.

I 1961 sagde Neil Armstrong sine berømte ”Et lille skridt for mennesket, et kæmpe spring for menneskeheden” gennem et Poly-headset, da han trådte ned på månen under Apollo 11-missionen.

Denne sommer, hvor Poly fejrer 60 år, har de opnået endnu en milepæl med 30 millioner solgte Blackwire-headset.

Blackwire-linjen blev Introduceret i 2009 og skiftede fra at være et lille segment af udvalget til det mest solgte headset med ledning, der fortsat er en favorit blandt kunderne. Blackwire’s enorme salg viser, at PC-tilsluttede bærbare headset efterspørges i stor stil af de mange organisationer, der går over til cloud og skal understøtte hybridarbejde for deres ansatte.

Poly har solgt 30 millioner Blackwire-headsetsPoly er altid gået forrest på markedet siden virksomheden i sine tidlige dage leverede headsets til luft- og rumfart – til den nuværende æra med “unified communications”, Zoom- og Teams-møder, aktiv støjreduktion og ‘acoustic fence’-teknologi for at blokere distraherende baggrundsstøj.

Poly blev anerkendt af Frost & Sullivan med 2021 Global Product Leadership Award for Blackwire 8225-headsettet med henvisning til uovertruffen lydkvalitet og for at fremme innovation, der imødekommer markedets behov.

30 millioner er et stort antal. Hvis alle disse headsets med to meter kabel for hvert headset blev lagt i forlængelse af hinanden, ville det svare til 60.000 km, hvilket er nok til at nå rundt om månen fem gange.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>