Print af labels og kvitteringer kan foregå hvor som helst og når som helst med Brothers nye RuggedJet-serie af mobile, termiske printere
Hjem NYE PRODUKTER Print af labels og kvitteringer kan foregå hvor som helst og når som helst med Brothers nye printerserie

Print af labels og kvitteringer kan foregå hvor som helst og når som helst med Brothers nye printerserie

Af Redaktionen

Brothers nye printerserie, RJ-3200, består af to kvitterings- og labelprintere med høje printhastigheder, specialudviklet til at opfylde behovene hos den moderne medarbejder.

Den nye RJ-3200-serie erstatter de eksisterende RJ-3050- og RJ-3150-printere, men har samme udseende og robusthed, som kunderne er blevet glade for, med forbedrede specifikationer for at gøre print af labels hurtigt og nemt.

Vigtige funktioner i den nye, opgraderede serie er længere batterilevetid, høje printhastigheder på op til 5 ips (127 mm/sek.) og et holdbart design, der kan modstå fald på op til 2 meter. Det gør disse printere til den perfekte makker til medarbejderne i detail- og servicebranchen, der har brug for hurtige og pålidelige printløsninger.

RJ-3200-modellerne er velegnede til hyldeopmærkning, prismærkning, print af Click&Collect-labels samt udskrivning af tilbud, overslag og fakturaer. De er dermed velegnede til mange forskellige arbejdssituationer.

Andrew Broadbent, der er European Product Manager for Speciality Print Solutions hos Brother International Europe, siger om den nye serie: ”Vores splinternye printerserie, RJ-3200, er en velkommen tilføjelse til vores sortiment af termiske printere. Det var vigtigt for os at bevare det velkendte, robuste design og samtidig opgradere funktionerne, hvilket er præcis, hvad vi har gjort. Vi er overbeviste om, at kunderne får stor glæde af de forbedrede funktioner.”

Print af labels og kvitteringer kan foregå hvor som helst og når som helst med Brothers nye RuggedJet-serie af mobile, termiske printereRJ-3200-serien har flere forskellige tilslutningsmuligheder. Den er specialdesignet til at printe lynhurtigt, når du er på arbejde, og til at genoplade, når du ikke er. Det betyder, at printerne nemt kan oplades og opdateres natten over, så du oplever mindre nedetid på jobbet. Det er en funktion, der er mere og mere efterspurgt i et moderne virksomhedsmiljø.

Den nye printerserie, RJ-3200, fås hos Brother-forhandlere i hele Danmark.

Brother RJ-3230BL er en kvitterings- og labelprinter med en printopløsning på 203 dpi. Den er faldtestet til 2 meter og er IP54-certificeret. Den har USB- og Bluetooth-tilslutning, og prisen er kr. 5.999,- ekskl. moms og kr. 7.499,- inkl. moms.

Brother RJ-3250WBL er en kvitterings- og labelprinter med samme design og funktioner som Brother RJ-3230BL, men med mulighed for Wi-Fi-tilslutning. Prisen er kr. 6.999,- ekskl. moms og kr. 8.749,- inkl. moms.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>