Procesudstyr til fremstilling af lægemidler
Hjem NYHEDER Nu procesudstyr til fremstilling af lægemidler

Nu procesudstyr til fremstilling af lægemidler

Af Redaktionen

Hvad ville verden overhovedet gøre uden en medicinalindustri der er effektiv og under udvikling?

Denne vigtige industri har behov for, at produktionsprocessen er optimal. Ikke blot for at skabe økonomisk gevinst og industriel fremgang, men også for at tjene det vitale formål, at redde liv.

Medicinalindustrien er en innovativ industri der fokuserer på konstant forskning og udvikling, som kræver den mest effektive praksis for at øge kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Denne artikel har til formål at give råd om optimering af din farmaceutiske produktionslinje, for at være mere strømlinet og effektiv.

Det globale marked for kontraktfarmaceutiske fremstillingstjenester forventes at vokse fra $89,7 milliarder i 2021 til $110,8 milliarder i 2026. For at industrien kan vokse, skal producenter investere i effektive processtyringsløsninger, som vi undersøger nedenfor.

Covid-19-Effekter på midicinalindustrien

Det er almindelig kendt, at covid-19-pandemien har lagt et enormt pres på medicinalindustrien. I dag er industrien langsomt ved at genvinde sin kontrol, men står stadig over for betydelige virkninger af pandemien.

Forstyrrelser i forsyningskæden har påvirket fremstillingsindustrien under Covid-19. Disse forstyrrelser er opstået på grund af alvorlige svagheder i systemer, der ikke er designet til at klare pandemier. Derfor er der behov for, at få processer på plads, der forbereder producenter og deres forsyningskæder til fremtidig usikkerhed og udsving i efterspørgslen.

Procesudstyr til fremstilling af lægemidlerOrganisationer har stoppet en hel del arbejde med relativt lav værdi under COVID-19-afmatningen og udviklet måder at være mere effektive og produktive på. En Mckinsey-rapport antyder, at automatisering af fremstillingsprocesser i virksomheder spiller en vigtig rolle i fremtiden, hvilket øger datatilgængeligheden og, endnu vigtigere, mindsker afhængigheden af arbejdskraft. Dette vil hjælpe med at tackle enhver pludselig stigning i efterspørgslen og skabe klarere analyser og vurderinger.

Tidligere blev processtyringssystemer altid udført manuelt for farmaceutiske produktionslinjer. Imidlertid er automatiserede produktionslinjer nu afgørende, da kravet om nøjagtighed, pålidelighed og effektivitet øges.

Hvordan man kan bekaempe udfordringerne i farmaceutiske processystemer

Der er mange udfordringer inden for den farmaceutiske industri, og endnu mere efter covid-19. Nedenfor undersøger vi nogle af de udfordringer, som organisationer verden over, såsom Europa-Kommissionen, præsenterer. Derefter diskuterer vi, hvordan farmaceutiske produktionsvirksomheder kan implementere specifikke processtyringsløsninger for at opveje disse udfordringer.

Udfordring 1: GrØnnere medicin

Europa-Kommissionen har fastlagt sine fire hovedstrategier for fremtiden, og en af dem er udviklingen af grønnere medicin. Dette ville indebære at eliminere spild, øge effektiviteten og udnytte materialer bedre. Dette udgør en væsentlig udfordring, da skabelsen af et grønnere samfund er en langsigtet strategi, der kræver væsentlige ændringer og ikke altid er øverst på listen over prioriteter.

Hvordan kan produktionsvirksomheder gøre deres produktion grønnere?

Et skridt mod en grønnere produktionslinje starter med brugen af Pigging-systemer. Pigging-systemer renser, inspicerer og vedligeholder rørledninger uden at skulle lukke systemet ned i lange perioder.

Hvordan vil et pigging-system gøre min produktionslinje grøn?

  • Det minimerer spild af råmaterialer og genvinder op til 95% af produktet fra rørledninger.
  • Det reducerer forbruget af energi, vand og rengøringsmidler.

Du kan skabe en grønnere produktionslinje, samtidig med at du sparer penge, da investeringsafkastet er på 1 år!

Udfordring 2: Effektivitet og innovation i medicinalindustrien

I top 10 over industritrends og innovation i 2021 ligger fleksibel produktion på 13 %. Forskningskilder siger, at multi-purpose-teknologi opnår større og større popularitet, da den reducerer nedetid, øger produktiviteten og reducerer spil, ved at eliminere komplekse trin som rengøring og validering mellem separate produktionsstadier.

Hvordan kan en produktionslinje blive mere effektiv gennem innovation?

For at opnå fleksibel og effektiv produktion kan du optimere din produktionslinje med multi-purpose og multi-functional udstyr såsom twin-screw-pumper, som kan bruges til at pumpe en lang række medier og udføre CIP-rensning i ét.

Ved at transportere al flow i volumener på 300 m/t er en ekstra pumpe til CIP-rensning ikke nødvendig, og der spares tid og omkostninger på grund af den reducerede investering. Dette er en innovation fra tidligere systemer, som krævede yderligere CIP-rengøringsudstyr.

Butterflyventiler er isolationsventiler til flowkontrol, som afleder medier, mens de også stopper, regulerer og starter flow. Med et hygiejnisk design, kan de også installeres i kompakte områder. Brugen af standardventiler kan skabe tryktab i din produktionslinje. Brug af en hygiejnisk butterflyventil styrer ikke kun flowet, men eliminerer også spild.

Mixproof-ventiler rummer to kørende processer på samme tid. Et innovativt koncept som blev skabt med to ventilsæder, hver med en “svævende” PFA tætning i en speciel spalte, der gør ventilen ekstremt nem at rengøre. Muligheden for at bruge to væsker gennem den samme ventil er yderst effektiv og tidsbesparende.

Udfordring 3:  Idemtifikation af forurening og sporbarhed

Hygiejnen i medicinalindustrien er et topkrav. Hvordan gør du dine farmaceutiske produkter 100% hygiejniske? Det kan udføres i lette trin med hygiejniske processtyringsløsninger. Ud over at opretholde hygiejniske standarder er der forskellige certificeringer involveret i at bevise dine hygiejniske statusser som FDA, 3A og CE-certificeringer.

Hvordan reducerer du risikoen for forurening i din produktionslinje?

Pigging-systemer er primært gavnlige for deres hygiejniske effekt. Med den integrerede inline-rensning ved hjælp af “piggen” er processen ren til næste batch og forhindrer kontaminering mellem batchene. Et pigging-system fungerer ved at rense rørledningen med bevægelige “pigs” ved hjælp af produktets trykdrevne flow på rørledningen, du kan se hvordan et pigging-system fungerer her.

Mixproof-ventiler er et must-have inden for den farmaceutiske produktionslinje. Blandingssikre ventiler forhindrer krydskontaminering med et integreret lækagekammer, der registrerer tætningsfejl og undgår krydskontaminering. En blandingssikker ventil opnår direkte certificeringerne FDA, 3A og CE.

Udfordring 4: Produktkvalitet

Produktkvalitet har altid været en væsentlig faktor. Alligevel er der behov for produkter af højere kvalitet, som er testet og fremstillet hygiejnisk, hvilket reducerer risikoen for lægemidler af dårlig kvalitet fremstillet ved hjælp af dårlige processer. På grund af Covid-19 er standarderne for renlighed steget i alle brancher.

Hvordan sikrer du, at din produktion er af den bedste kvalitet?

For den bedste produktionskvalitet skal produktionsvirksomheder investere i hygiejnisk udstyr af den bedste kvalitet.

Hygiejniske tryksensorer og målere er specielt designet til den farmaceutiske industri. De bruges til at måle mediets tryk i produktionsprocessen, hvilket sikrer funktionen og effektiviteten og garanterer resultater af høj kvalitet gennem nøjagtige analyser og vurderinger.

Temperatursensorer og niveaumålere anbefales også, for at sikre højkvalitets-produktionslinjer til meget nøjagtig overvågning med hurtige responstider. Procesventiler sikrer den kontinuerlige kvalitet af produkter, herunder tekstur, helhed og flydende egenskaber.

Med udvikling af pålideligt processtyringsudstyr fra kendte mærker som Definox, ITT Bornemann og Anderson-Negele, er der ingen tvivl om, at det vil være muligt at eliminere fremtidige udfordringer i branchen.

Innovative produkter vil hjælpe dig med at være på forkant i gamet og kan hjælpe med at tackle enhver udfording, som medicinalindustrien står over for.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>