Ny Pro Label Too-app til professionel opmærkning
Hjem NYHEDER Ny Pro Label Too-app til effektiv professionel opmærkning

Ny Pro Label Too-app til effektiv professionel opmærkning

Af Redaktionen

Nu er det nemt at redigere og printe labels på din smartphone.

Vores seneste labelprinter-app – Pro Label Tool – har mange praktiske funktioner, og kan fås til iOS and Android.

Download den gratis på App Store og Google Play.

Pro Label Tool-appen passer til Brothers labelprintere: PT-E550WVP, PT-E550WNIP, PT-P750W, PT-P900W og PT-P950NW, og erstatter vores Mobile Cable Label Tool-app, der allerede leverer effektiv opmærkning til professionelle såsom elektrikere og datateknikere.

De mange populære skabeloner til identifikation og opmærkning af kabler, patch-paneler, frontplader og netværksudstyr gør processen med at skabe labels meget hurtigere og reducerer fejl, der opstår pga. print af labels i forkerte længder. Det er også let at skabe skræddersyede labels helt fra bunden. Med Pro Label Tool-appen bliver professionel opmærkning endnu lettere.

Lettere at bruge

Brug din smartphone til at vælge, redigere og printe labels af professionel kvalitet i “portræt”- og ”landskabs”-tilstand. Gør det hurtigere at printe labels på stedet ved at skræddersy din menu-skærm og dynamisk skifte tekstblokkens vidde i redigeringsmenuen.

Vær opdateret

Automatisk hentning af foruddefinerede labelskabeloner, klar til print, fra Brothers cloud-server sikrer, at de er ”up-to-date” i forhold til el-regulativerne og gældende standarder. Find skabelonerne hurtigt ved at bruge søgebaren.

Ny Pro Label Too-app til professionel opmærkning

Tilslutning

Kan tilsluttes en CSV-database for at øge effektiviteten under arbejdet og eliminere fejl. Det er nemt at overføre P-touch Editor-labeldesigns fra en computer og printe dem, når man er på farten. Gem og del skabeloner med andre brugere.

Bemærk, da Pro Label Tool-appen erstatter vores Mobile Cable Label Tool-app, vil Mobile Cable Label Tool-appen blive fjernet fra App Store og Google Play den 29. marts 2022.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>