ProffOutlet: Billige varmepumper til gavn for økonomien og miljøet

En varmepumpe er en god investering, hvis du ønsker en billig og miljøvenlig opvarmning af din helårsbolig eller dit sommerhus.

ProffOutlet: Billige varmepumper til gavn for økonomien og miljøet 1Hvis du køber den hos ProffOutlet kan du spare helt op til 90% på en helt ny, ubrugt varmepumpe – der gavner både miljøet og din økonomi.

Hos ProffOutlet kan du nu købe helt nye, men billige outlet-varmepumper fra en række anerkendte danske producenter. Bestil din varmepumpe i dag, og bliv klar til sæsonen.

Hvem er ProffOutlet?

ProffOutlet sælger overskydende – men helt nye – produkter fra anerkendte danske grossister, producenter og byggemarkeder. Når produkterne er overskydende, betyder det, at du kan købe varerne til markedets laveste pris.

ProffOutlet blev stiftet tilbage i 2017, og deres webshop åbnede i januar 2019. Stifteren bag virksomheden er Jan Rohde. Jan har selv en baggrund som elektriker og ingeniør – og inden han stiftede ProffOutlet, arbejde han med nedbringelse af lagre med overskydende byggematerialer. Bæredygtighed har derfor hele tiden været i højsædet hos ProffOutlet.

Genvejen til billige, men kvalitetsrige og bæredygtige produkter finder du gennem ProffOutlet. Du finder alt inden for el, VVS, maling, værktøj, hus og have, industri, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr samt ventilation og klima.

Bæredygtighed i fokus

Outlet-varer bliver mere og mere populære. Det skyldes til dels den lavere pris, men også danskernes stigende bevidsthed om spild i industrierne såvel som privatforbruget.

Hos ProffOutlet er filosofien, at bæredygtighed og mindre spild sagtens kan gå hånd i hånd med en god forretning. Når du køber varer hos ProffOutlet får du helt nye varer til en lav pris – og samtidig gør du en forskel for miljøet.

Hos danske virksomheder med centrallagre udgør overskydende varer typisk mellem 5 og 10%, mens det hos virksomheder med decentrale lagre er helt op til mellem 10 og 15%. De mange overskydende varer er lige så nye og gode som de resterende, men ender desværre ofte som skrot. Det giver ikke mening i et bæredygtigt Danmark, og derfor kæmper ProffOutlet for at sælge outlet-varer til almindelige forbrugere, der ønsker at gøre et godt køb og samtidig skåne miljøet.

Sortimentet hos ProffOutlet er varierende, fordi deres lager består af outlet-varer. Sortimentet følger således outlet-strømmen, hvilket giver rigtig god mening i en bæredygtig forretning.

Varmepumper til sommerhuse

Outlet-filosofien handler om bæredygtighed og besparelser – og det samme gør logikken bag en varmepumpe. En varmepumpe er vejen frem, hvis du ønsker en billig og miljørigtig opvarmning af dit sommerhus.

Med en varmepumpe kan du nemlig udnytte den energi, der findes i omgivelserne til at opvarme din bolig. Der findes tre forskellige typer:

  • Jordvarme
  • Luft til vand
  • Luft til luft

Hvilken type varmepumpe, der passer til dig, kommer an på sommerhusets størrelse og indretning.

Vælg den rigtige type varmepumpe

De tre forskellige slags varmepumper – jordvarme, luft til vand og luft til luft – udnytter energien forskelligt. Har du et sommerhus, er en luft-til-luft-varmepumpe som regel den bedste løsning.

De er nemlig utroligt nemme at installere og kræver hverken meget plads eller dyre VVS-installationer. Der kan dog være forskellige grunde til, at du skal vælge en anden type, da der er forskel på, om din varmepumpe skal være et supplement til den nuværende varmekilde, eller den skal være primær varmekilde. Hvordan dit sommerhus ser ud, har også betydning – for eksempel er en luft-til-luft varmepumpe bedst til sammenhængende rum såsom et køkken-alrum, så hvis dit sommerhus er i flere etager, kan det være, en af de andre typer er bedre.

ProffOutlet vejleder gerne i valg af varmepumpe, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dit behov.