QNAP introducerer QuTScloud som den perfekte hybrid cloud-løsning

QNAP, en af verdens førende producenter inden for netværks- og storage-løsninger, lancerer i dag QuTScloud, den næste generation af software-definerede cloud-løsninger til NAS-produkter, som giver dig mulighed for at benytte QNAP’s NAS-operativsystem i skyen.

QNAP introducerer QuTScloud som den perfekte hybrid cloud-løsning 1QuTScloud er den perfekte løsning til virksomheder, som har placeret det meste af sine data i skyen, men uden et værktøj til at tilgå og håndtere dataene. Med QuTScloud kan du få det meste ud af din cloud-data, uanset om du benytter dig af AWS, Microsoft Azure, Alibaba Cloud eller DigitalOcean. Her kan du laver en virtuel QTS-version, som understøtter avanceret filhåndtering og samarbejdsværktøjer, som ellers normalt er utilgængeligt på de fleste cloud-platforme, og en cloud-baseret NAS er en fremragende løsning til at optimere brugen af data i skyen og samtidig få adgang til avancerede NAS-funktioner.

”QuTScloud er en virtuel løsning, som tager det bedste fra cloud-baserede storage-løsninger sammen med funktionaliteten fra en on-premise NAS. Det giver især gode muligheder for langt større pris/ydelses-fleksibilitet,” siger Aseem Manmualiya, Product Manager hos QNAP.

QuTScloud kan hurtigt integreres hos de større cloud-udbydere og give brugerne næsten de samme QTS-services og funktioner, som du vil opleve på en on-premise NAS. Du vil få adgang til QTS App Center, som indeholder en lang række gratis apps samt en række apps, som du har mulighed for at tilkøbe, og som kan give endnu flere funktioner til QuTScloud.

Kernefunktioner er blandt andet:

  • Understøtter CIFS/SMB, NFS, AFP, og iSCSI for let filadgang.
  • Windows AD- og LDAP-integration simplificerer directory management
  • Data uploadet til de mest populære cloud-løsninger via QNAP Hybrid Mount eller VJBOD-cloud kan tilkobles direkte til QuTSclouds instance.
  • Hurtige snapshots samt versioneret backup og gendannelse.
  • Host apps i containere til microservices.
  • Understøtter myQNAPcloud service til at forbinde QuTScloud med et unikt domæne uden først at skulle konfigurere en statisk IP-adresse.
  • VPN- og QBelt-understøttelse (QNAP’s egen VPN-protokol)
  • QTS App Center inkluderer avancerede Install-on-demand-apps