Racerbaner af højeste kvalitet

Hvad er Scalextric?

Racerbaner af højeste kvalitet
Racerbaner af højeste kvalitet

Er du fartglad, er en racerbane nærmest uundværlig for både børn såvel som vokse. Der findes mange varianter på markedet. De klassiske racerbaner inden for rilleræs er af plastik, og fungerer sådan, at du styrer din bil med en håndspeeder, imens den fræser rundt på banen vha. en rille. Det er en fantastisk sjov hobby for både børn og vokse, og du bliver hurtigt bidt af den.

Hvis du vil have den bedste kvalitet af både bane og bil, skal du vælge Scalextric. Scalextric er en af de helt store spillere inder for mini-race eller rilleræs, og de har lavet både biler, baner osv. siden slutningen af 50’erne. De har altså mange år på bagen, og mange voksne vil derfor i dag med glæde kunne huske tilbage på mange barndomsminder med racerbane og biler fra netop dette mærke.

Racerbaner af højeste kvalitet

I dag laver Scalextric stadig biler og racerbaner, og den høje kvalitet, som har været kendetegnene lige fra begyndelsen, er stadig deres varemærke. Alt er gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne. Når du får en racerbane fra Scalextric, får du altså en racerbane, der vil kunne holde i mange år fremadrettet, og som ikke bare lige bliver udkonkurreret af nye og mere moderne alternativer. Du vil hele tiden kunne finde nye dele og ekstra tilbehør, som vil kunne gøre din køreoplevelse endnu bedre.

Stort udvalg af biler, baner og tilbehør

Scalextric laver både biler, bane og tilbehør. De har et kæmpe stort udvalg, og der bliver hele tiden tilføjet nye modeller til det brede sortiment. Du finder både:

  • Klassiske racerbiler
  • Banebiler
  • Formel 1 biler
  • Rallybiler
  • Almindelige biler.

Du vil derfor med garanti kunne finde noget til enhver smag.

Det store udvalg gør også, at der er noget til alle aldersgrupper. Der er mere avanceret udstyr til den vante bruger, som går meget op i detaljer og teknik, men der findes også masser af gode startpakker til børn i alle aldre. Banerne og bilerne er desuden lette at håndtere, så børn helt ned til 4 år sagtens kan begive sig i kast med denne hobby.