Rittal møder branchens effektiviseringsbehov
Hjem Nyheder Rittal møder branchens effektiviseringsbehov

Rittal møder branchens effektiviseringsbehov

Af Redaktionen

Kravene fra industrien bliver stadig højere når det gælder data tilgængelighed til at effektivisere projekter fra design til produktion og leverance.

Rittal møder branchens effektiviseringsbehov

Rittal præsenterer sig bredt som løsningsleverandør for automationsbranchen på SPS IPC Drives 2018 i Nürnberg.

Samtidig stiger kravene til at leverandører kan indfri dette. For mange virksomheder betyder det et stort effektiviseringspotentiale og øget konkurrencekraft.

Rittal, som er verdensledende inden for indkapslingsteknik til beskyttelse af industriel automation, strømfordeling og IT-sikkerhed, arbejder målrettet for ikke bare at levere et produkt, men en kombination af produkter, kompetencer og data der understøtter kunderne i at kunne effektivisere arbejdsprocesser så meget som overhovedet muligt.

Integrerede løsninger på messen

Det er præcis det der vises på SPS IPC Drives 2018 i Nürnberg 27-29 november.
Med en stand på mere end 1.100 m² viser virksomheden sine integrerede løsninger for automationsbranchen. Blandt andet præsenteres Rittals nye systemplatform for indkapslingsteknik, herunder klimatisering, Eplans software for engineering og produktionsmaskiner fra Rittal Automation Systems med Wire Terminal WT; en ny helautomatisk kabelmaskine til produktion af forskellige kabler i præcise længder, herunder ønsket markering.

Det første gulvskab til Industri 4.0

Under messedagene 27–29 november, vil personale med ekspertviden være til stede på standen for at uddybe præsentationerne. Centralt står det nye VX25-indkapslingssystem under mottoet “System Perfection”. Gulvskabet er det første som er udviklet til at kunne imødekomme krav til øget produktivitet og Industri 4.0. Vigtige funktioner i VX25 betyder mindsket kompleksitet, tidsbesparelser og sikker montage, samt høj datakvalitet og kontinuitet.

Omfattende systemplatform

Systemet omfatter også VX25 Ri4Power til konfiguration af lavspændingsudstyr i henhold til IEC 61439-2. Skabet tilbyder en ny systemkonfiguration, herunder et nyt rækkesystem hvor effektområdet kan øges op til 6 300 A, samtidig med at brugen af kobber reduceres. En anden speciel funktion ligger i VX25 Blue e+; en forud installeret, integreret plug & play-løsning som består af et VX25-skab og et højtydende Blue e+ kølemodul.

Forbedret produktfremstilling

Ved eksempelvis at have kabelføring i skabet viser Rittal og Eplan hvordan fremstillingsprocessen i automationsbranchen kan forbedres gennem digitalisering, standardisering og automatisering. Vejen fra kredsløbsdiagram til at planlægge el installationer i 3D, til automatisk produktion af de enkelte ledninger og til slut installation, kan enkelt illustreres. Virksomheden viser integrerede løsninger i værdikæden: fra digitale artikeldata og produkt konfiguratorer, til den tekniske forberedelsesproces hvor skabets digitale tvilling bliver til og får en direkte, digital tilslutning i produktionen.

Løsninger til klimakontrol

Inden for klimakontrol udvider Rittal sin energieffektive Blue e+ køleaggregatserie og introducerer den nye 1,6 kW energiklasse; en version i rustfrit stål og for første gang en tagmonteret version med 1,3 kW. Desuden præsenteres køleløsninger for proceskøling.

Secure Edge-datacenter til Industri 4.0

Det nye Secure Edge Data Center er en innovation inden for IT. Denne nøglefærdige datacenterløsning, udviklet af Rittal sammen med virksomhedens globale partnere ABB og HPE, er designet til særlig hårdføre industrielle miljøer. Ved hjælp af sikre Edge-datacentre kan virksomheder nu få adgang til og mulighed for at reagere i realtid på kritisk data og indfange data på kort tid samtidig med at der sikres forbindelse til skyen.

Masser af nyheder

Som yderligere en nyhed, introduceres en højdejusterbar støttesektion til bærearmssystemer, som forbedrer ergonomien på arbejdspladsen ved eksempelvis styring af maskiner. RiLine Compact-strømfordelingssystemet får nye komponenter som motorstyrenheder, 125 A-stikadapter og enkeltpolet adaptere. Endelig vises nye skabsløsninger til Commeo og Tesvolt til udvikling af infrastrukturløsninger til energilagringssystemer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>