Roswi lancerer ny B2B webshop
Hjem Nyheder Roswi lancerer ny opdateret B2B webshop

Roswi lancerer ny opdateret B2B webshop

Af Redaktionen

Roswi lancerer ny webshop i alle nordiske lande.

En opdateret B2B webshop med nyt design, forbedrede funktioner, større brugervenlighed og inspirerende indhold.

Roswi er distributør af kvalitetsprodukter inden for sport, friluftsliv og friluftskøkkener.

De har en stærk varemærkeprofil og mange års erfaring inden for salg, marked, indkøb og logistik. 2021 har været et succesrigt år for Roswi, som satser på fortsat vækst på det nordiske marked. Roswi har oplevet en stor stigning i interessen for begge virksomhedens varemærkesegmenter – friluftsliv og madlavning.

Roswi lancerer ny B2B webshopRoswi har det seneste år valgt at udvikle, opdatere og gøre det nemmere for kunderne at handle på deres webshop. Arbejdet med den nye webshop er nu afsluttet, og den blev lanceret i sidste uge.

– Tendensen går i retning af, at flere og flere inden for B2B vil handle online. Gennem en ny opdateret webshop skaber vi nu forudsætningerne for at nå ud på en endnu stærkere, tydeligere og enklere måde, siger Christopher Carlander, administrerende direktør i Roswi.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>