Ryd op med Marie Kondo – så klarer ECOVACS rengøringen!

Hendes bog ”Magic cleaning” er blevet en bestseller over hele verden og med sin Netflix-serie har rengøringseksperten Marie Kondo udløst en rengøringsbølge i mange hjem verden over.

Sortering, bortskaffelse og rengøring, rengøring, rengøring. Mens ”KonMari” metoden kræver, at du mønstrer et sandt rengøringstalent, så tilbyder ECOVACS et noget mere afslappende alternativ til den der ønsker hjemmet rent.

Efter den tredje episode af Netflix’s succesfulde serie ”Cleaning up with Marie Kondo”, finder man typisk sig selv på gulvet i fuld aktion og har overgivet sig til rengøringsdjævlen: tøj, sko og tasker er blevet kraftigt reduceret, bogsamlingen er skrumpet, alle dokumenter og papirer er blevet sorteret og gemt væk, dimsedutter og dingenoter er blevet ryddet op, og de ting der er værd at gemme på er blevet reduceret til et minimum efter mottoet ”Tilfører det dig en glæde?”. Det eneste som endnu mangler en kærlig hånd er gulvet, og det er her ECOVACS’ robotter kommer ind i billedet.

ECOVACS leverer den ideelle rengøringshjælp til alle gulve, uanset om du er nybegynder eller avanceret bruger af en robotstøvsuger. Med en robotstøvsuger kan brugeren læne sig velfortjent tilbage og slappe af ovenpå en heftig KonMari omgang og lade den lille hjælper gøre resten af arbejdet. Det efterlader mere tid til de virkelig vigtige ting i livet.

Solid basisrengøring

Enkel og kraftfuld: ECOVACS DEEBOT 710

State-of-the-art og nem at bruge – udstyret med kraftfulde funktioner såsom Smart Navi™ 2.0 Navigation Technology sørger ECOVACS DEEBOT 710 for grundig, systematisk og pålidelig rengøring af hjemmet. Med sin kraftfulde sugeevne kan denne robot klare et væld af rengøringsopgaver og med det høj-effektive filter efterlader den også en behagelig luft i rummet. Skulle der være lidt mere skidt enkelte steder, kan robotten nemt indstilles på Max-indstillingen, og så klarer den dobbelte sugekraft også det. Den roterende børste garanterer en grundig rengøring, særligt på gulvtæpper. Software opdateringer kan nemt sendes trådløst direkte til robotten via en OTA-funktion (OTA = over the air). Endelig kan DEEBOT 710 meget bekvemt betjenes via ECOVACS HOME App, Alexa eller Google Home – enten fra sofaen, eller mens du er på farten.

Fantastisk all-rounder: DEEBOT OZMO 930

DEEBOT OZMO 930 støvsuger og aftørrer alle gulve ved hjælp af den innovative kombination af OZMO™ wiping technology og kraftfuldt sug, der klarer rengøringen i én og samme arbejdsgang. Derudover er robotten udstyret med en funktion, der gør det muligt at identificere gulvtæpper og dermed sikre en effektiv rengøring af både gulvtæpper og hårde gulve. DEEBOT OZMO 930 kan automatisk intensivere sin sugekraft, når det gælder gulvtæpper og sidenhen anvende en kombination af støvsugning og mopning når de hårde gulve skal rengøres grundigt og i dybden. Ved hjælp af denne unikke kombination kan robotten sågar fjerne hele 99 procent af bakterierne på gulvet. Med Smart NaviTM3.0 Mapping og Navigation Technology skanner DEEBOT boligen og skaber et visuelt kort i ECOVACS app’en, der kan bruges til individuelt at identificere de områder, der skal rengøres.

Uanset hvilken ECOVACS model der er den rette til dit rengøringsbehov, så forudsætter det ikke raketvidenskab at rengøre et gulv. Men er du træt ovenpå en lang arbejdsdag eller festlig aften med vennerne, så kan den skabe øjeblikke af lykkefølelse.