Sådan får du størst udbytte af dit netværk
Hjem Nyheder Sådan får du størst udbytte af dit netværk

Sådan får du størst udbytte af dit netværk

Af Redaktionen

Hvordan får du mest værdi ud af dit netværk – og hver en krone af dit betalte medlemskab?

Sådan får du størst udbytte af dit netværkTre medlemmer af netværket Welfare Tech deler her deres bedste tips, som du kan bruge i dine netværk.

– Vi har den filosofi, at som medlem er man forpligtet til at bidrage aktivt til netværket – møde op og være med på fx arrangementer og selv hjælpe med at skabe de gode kontakter. Relationerne i netværket giver os en platform, hvor vi som virksomhed har mulighed for at netværke med nogle af de aktører, som vi gerne vil i kontakt med og arbejde sammen med. Det gælder både som partnerskaber og slutkunder, siger Lasse Cederquist, ejer af virksomheden 2Trace.

Medlemmet Sekoia bakker også op om, at videndeling og aktiv dialog er vejen til værdi i netværket.

– Welfare Tech er for os en neutral grund, hvor vi kan have en åben dialog om vores løsninger med potentielle kunder, samarbejdspartnere og interesserede kolleger. Det har helt konkret betydet både nye kunder og samarbejdsrelationer for os, siger Morten Mathiesen, kommunikations- og marketingchef i Sekoia.

Medlemmer hyldes til Welfare Tech Award 2019

Styrken i et netværk øges, når deltagerne bidrager aktivt og engageret. Derfor hylder Welfare Tech hvert år et medlem, der har skabt værdi for netværket med en særlig aktiv og engageret tilgang. Indsatsen hyldes med en pris, Welfare Tech Award, som uddeles på den årlige generalforsamling 9. april 2019 i Odense. Aabenraa Kommune og virksomheden Life-Partners er tidligere vindere af prisen. Det er medlemmerne selv, der indstiller andre medlemmer som kandidater til prisen.

– Prisen er en anerkendelse af vores tilgang til velfærdsteknologi, som bygger på et tæt samspil mellem innovative virksomheder og samarbejdspartnere, borgere som medskabere og kommunens engagerede medarbejdere. Samarbejdet skaber stor værdi for Aabenraa Kommune og for virksomhederne og vores samarbejdspartnere. Og det er vi naturligvis utroligt glade for, sagde Jakob Kyndal, direktør for Social og Sundhed i Aabenraa Kommune, ved modtagelsen af Welfare Tech Award i 2017.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>