Sådan finder du en miljøvenlig varmeløsning

I forbindelse med FNs 17 verdensmål er der blevet en øget fokus på, hvad både virksomheder og private kan gøre for at sikre kloden mod overforbrug, forurening og lignende.

Sådan finder du en miljøvenlig varmeløsning
Den grønne løsning til opvarmning med service fra Skagen til Aarhus

Hos VP NORD er fokus på at gøre det nemmere for virksomheder og private at omstille sig til en mere bæredygtig energiløsning.

Derfor er bæredygtig energi ikke kun øverst på dagsordenen hos politikerne. Men også hos VP NORD, der vil sprede budskabet om at fossile brændstoffer er “out”, og de grønne løsninger til opvarmning er “in”, samt advokerer for at det ikke er så besværligt at omstille sin energiløsning.

Virksomheden betjener kunder lige fra Skagen til Aarhus og er aldrig mere end et opkald væk. VP NORD’s montører er spredt udover Midt- og Nordjylland og er altid til service for kunden. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige alternativer til opvarmning med fossile brændstoffer og blive inspireret til, hvad din nye miljørigtige opvarmningsløsning skal være.

Jordvarmeanlæg

Et jordvarmeanlæg udnytter varmen udenfor – solens stråler, der opvarmer jorden til at opvarme din bolig. Jordvarmeanlægget bliver installeret ved at grave slanger ned i din have, som indfanger varmen, der er lagret i jorden. Herfra vil varmepumpen udnytte den energi til at opvarme radiatorer, gulvvarme og brugsvandet i din bolig.

Luft til vand anlæg

Modsat jordvarmepumpen er en luft til vand varmepumpe nemmere at installere. Luft til vand varmepumpen udnytter dog ligesom jordvarmeanlægget også allerede eksisterende energi. Denne varmepumpe tager energien fra luften udenfor og udnytter den til at generere varme til din bolig.

Luft til luft anlæg

En luft til luft varmepumpe udnytter energien i luften udenfor til at skabe varme i din bolig. Med denne varmepumpe er det altså ikke vandet i radiatorerne eller i gulvvarmen, der bliver opvarmet men i stedet luften i din bolig.

Energitilskud til din grønne energiløsning

Du skal selv øge om energitilskuddet. Men VP NORD er gerne behjælpelige med at rådgive dig og vejlede dig i processen, hvis du er i tvivl. Du kan få tilskud, når du udskifter dit gamle pille- olie eller gasfyr med en mere bæredygtig løsning så som jordvarmeanlægget eller luft til vand varmepumpen. Herudover skal din bolig også være godkendt til helårsbeboelse. Men ellers er energitilskuddet en forholdsvis nem og attraktiv mulighed for, at du bør overveje, om din energiløsning kan blive mere grøn.

Serviceaftale på din varmepumpe

VP NORD er med kunden hele vejen fra det første rådgivningsbesøg, hvor der tales om, hvordan boligen bedst kan opvarmes, til installationen af varmepumpen og videre til at tilbyde en fuld serviceaftale baseret på kundens behov. En serviceaftale er unik, fordi det betyder, at du ikke selv skal sørge for at installere og vedligeholde din varmepumpe. Du skal blot lade VP NORD klare arbejdet. Virksomheden tilbyder tre forskellige serviceaftaler – Gulv, Sølv og Bronze. Læs mere hos VP NORD.