Sådan løfter du din placering på søgemaskinerne
Hjem NYHEDER Sådan løfter du din placering på søgemaskinerne

Sådan løfter du din placering på søgemaskinerne

Af Redaktionen

Hvis du ikke har erfaring med søgemaskineoptimering, kan det være en smule svært at finde rundt i.

Mange virksomheder ser en direkte forbindelse mellem en høj placering på søgemaskiner og en højere omsætning, eller mere trafik på deres hjemmeside.

Vi har derfor lavet en lille guide til dig, der enten er nybegynder eller gerne vil udvide din viden. Guiden er relevant for alle hjemmesider, hvad enten du er selvstændig eller en større virksomhed – eller bare har en blog.

Gør din hjemmeside brugervenlig

Google, og andre søgemaskiner, kan faktisk bedre lide hjemmesider, der virker optimalt. Dette betyder, at alt på din hjemmesider loader hurtigt. Men det betyder faktisk også, at den mobile version af din hjemmeside fungerer lige så godt som desktop versionen. Alt skal være på den rette placering, og det skal ikke tage lang tid at navigere rundt på siden.

Skriv SEO-venligt indhold

Det er vigtigt, at dit indhold er SEO-venligt. Det betyder altså, at det skriftlige indhold på din hjemmeside skal inkludere de søgeord, du gerne vil rangere på på søgemaskinerne. Dernæst skal indholdet være skrevet godt og have relevans for din virksomhed. Og for alt i verden skal du undtage for mange gentagelser. Hvis søgemaskiner opfatter en masse gentagelser, vil de vurdere at din hjemmeside indeholder ’spam’, og dette vil reducere din placering på søgemaskinerne.

Sådan løfter du din placering på søgemaskinerneTænk på backlinks og interne links

Det er også enormt vigtigt at have styr på både backlinks og interne links. Hjemmesider der beskæftiger sig med linkbuilding i skandinavien kan hjælpe dig med at få etableret nogle backlinks: altså de vil sørge for at andre hjemmesider på den ene eller anden måde linker til din hjemmeside. Dette vil få din hjemmeside til at virke mere troværdig over for søgemaskinerne, og føre til en højere placering.

Ved at have interne links, altså links fra en underside til en anden på din hjemmeside, sørger du også for en højere trafik på din hjemmeside. Og dette er også et godt tegn, når søgemaskinerne skal evaluere din hjemmeside, og hvorvidt den ’fortjener’ en høj placering.

Brug H1 og H2 overskrifter

For at sige på en meget forsimplet måde, så elsker søgemaskinerne H1 og H2 overskrifter. Ikke nok med at det gør dit indhold mere læseligt og skaber en struktur, så har brug af disse overskrifter også en positiv indflydelse på din hjemmesides placering på søgemaskinerne.

Brug long-tail keywords

Det er ret uopnåeligt at rangere på de søgeord, som der bliver søgt mest på. Vælg derfor gerne tre eller flere søgeord der har relevans for din hjemmeside, som du gerne vil rangere på. Der er nemlig større sandsynlighed for, at du vil opnå en høj placering med et såkaldt long-tail keyword.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>