Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen
Hjem Leverandør Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen

Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen

Af Redaktionen

Farver er en ekstremt stærk og følelsesbetonet ting. Udover at give inspiration og modvirke depression, påvirker farver os også både bevidst og ubevidst.

Farver har desuden ofte en dyb personlig, kulturel og kommerciel betydning. Vidste du, at det menneskelige øje har seks millioner molekyler, der registrerer farver og gør det muligt at se op til 10 millioner farvenuancer?
vad betyder de forskellige farver for os i livet og for virksomheden? I forbindelse med International Colour Day den 21. marts har vi fundet nogle interessante fakta om primære og sekundære farver for at hjælpe dig med at afkode regnbuen.

Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen 7Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen 8

Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen 9
Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen 10
Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen 11
Sæt farve på livet og virksomheden: afkodning af regnbuen 12

”At your side” for at sætte farve på verden

Brother lancerede sin første farveprintermodel, matrixprinteren M-1024, i 1985. Siden da har vi arbejdet på at udvikle enheder, som giver kvalitetsresultater med kraftige farver og klar definition.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>