SailGP fortsætter med at sejle på Oracles skyer – konkurrencerne bliver bedre og fansen kan lide det
Hjem Efter Arbejde SailGP fortsætter med at sejle på Oracles skyer – konkurrencerne bliver bedre, og tilhængerne er vilde med det.

SailGP fortsætter med at sejle på Oracles skyer – konkurrencerne bliver bedre, og tilhængerne er vilde med det.

Af Redaktionen

Oracle og SailGP, den førende sejlbådskonkurrenceserie, har udvidet deres vellykkede dataanalyseplatform, foran den anden sæson, der starter i Bermuda den 24. april.

SailGP fortsætter med at sejle på Oracles skyer – konkurrencerne bliver bedre og fansen kan lide det

SailGP bruger Oracle Cloud Infrastructure (OCI) til at distribuere data til de otte nationale hold, der deltager i serien, samt  tv-stationer og seere over hele verden. Nye funktioner introduceret til den kommende sæson forbedrer præstationen for de deltagende hold og formidler spændende billeder fra bådene til seerne.

“Vi fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt med vores førende konkurrenceserier, både i vandet og på land. I løbet af anden sæson arbejder vi med Oracle på en række innovative skybaserede løsninger. De vil virkelig forbedre seernes oplevelser og bidrage til højere effektivitet for alle aspekter af vores forretning. De fører til bemærkelsesværdige resultater, især under de konkurrencedage, der bliver højdepunkter med hensyn til brug af data og teknologi, og for opfindsomhed “, siger Russell Coutts, administrerende direktør for SailGP.

SailGP bruger nu Oracle Stream Analytics til at levere information i realtid, som tidspunkter og resultater, om konkurrencerne. Med avancerede løsninger til korrelering og berigelse af data, og maskinlæring, kan Oracle Stream Analytics træffe uafhængige beslutninger baseret på 30.000 datapunkter, der sendes hvert sekund til en F50-katamaran. Oracle Stream Analytics indsamler og omdanner data til en enkelt stream, sammenlignet med de ti datastrømme, som SailGP brugte i den første sæson. Dette gør det let for de konkurrerende hold at tilpasse deres digitale kontrolpaneler (dashboards) med relevant taktisk information, som inkluderer åbne data fra konkurrerende hold.Dette gør det lettere at løbende og straks træffe beslutninger om konkurrencestrategi.

Streaming af data bruges til at skabe unikke oplevelser til sekundære skærme, såkaldt “anden skærm”. Dette giver seerne mulighed for at få en dybere forståelse af holdets handlinger under konkurrencerne, takket være realtidsopdateringer af vigtige metrics og forbedret visning af data og analyser i SailGPs app og videre SailGP.com.

OCI forventes at håndtere 80 milliarder anmodninger om data til Oracles skyregion i London, i løbet af de otte konkurrencer. Den håndterer analyser og distribution af data til hele verden, alt inden for to tiendedele af et sekund. Video og lyd fra racerbådene streames til skyområdet for øjeblikkelig transmission, mens de opbevares i Oracle Autonomous Data Warehouse. Produktionsteams i SailGPs hovedkvarter bruger disse oplysninger til at skabe indhold, der distribueres til medievirksomheder i 175 geografiske områder. Det faktum, at SailGP for første gang kan koordinere al datastyring og produktion eksternt betyder store omkostningsbesparelser, og reduceret miljøpåvirkning, da store produktionshold med tilhørende udstyr ikke behøver at rejse til hver konkurrence.

“SailGP er en af ​​de mest dataintensive sportsligaer i verden, og data er i Oracle’s DNA. Det unikke ved vores samarbejde er de forbedrede løsninger til udtrækning af meningsfuld information fra enorme mængder data, og at det gøres utroligt hurtigt. “Når andre sportsorganisationer indser, hvad SailGP kan opnå, vil de hurtigt indse fordelen ved at have en solid datastyringsstrategi,” siger Ariel Kelman, marketingchef hos Oracle.

Oracle Cloud vil også være motoren til SailGPs nye simulator. Holdets træning er begrænset til kun et par dage før konkurrencerne, så simulatoren kan bruges til at lade holdene sejle alle konkurrencer virtuelt, så simulatoren kan bruges til at lade holdene sejle alle konkurrencer virtuelt, uanset hvor de er. Simulatoren bruger data fra den første konkurrencesæson til at få forudsigelser og visualiseringsløsninger til at køre på en virtuel arbejdsstation til grafik fra Oracle. Konkurrenter kan indtage forskellige positioner på en båd og udforske forskellige indstillinger og konkurrenceforhold. Sejlentusiaster vil opleve spændingen ved at håndtere en virtuel F50 katamaran under fremtidige SailGP konkurrencer, ved at konkurrere mod computerstyrede sejlbåde eller mod hinanden.

SailGP benytter også lejligheden til at udvide sit partnerskab med Oracle inden starten af ​​anden sæson.

”I løbet af en nervepirrende første sæson så vi hold bryde igennem 50-knudebarrieren og indstille hastighedsregistreringer ved hjælp af realtidsdata og analyser leveret af Oracle Cloud. Nu er jeg meget glad for, at SailGP udvider sit samarbejde med Oracle som en global partner til dataanalyse i yderligere tre år. At have adgang til Oracles globale infrastruktur gør det muligt for os hurtigt at håndtere enorme mængder data og automatisere opgaver, forbedre forudsigelser og identificere hændelser og forskelle i ydeevne mellem hold, ”siger Russell Coutts.

”Hvad SailGP og Oracle har opnået ved at arbejde sammen i kort tid er ekstraordinært, og denne sæson overgår vi det. Jeg ser frem til at nå nye højder, når vi fortsætter på den vej, vi har sat, ”tilføjer Ariel Kelman.

Læs mere om Oracle og SailGP: https://www.oracle.com/sailgp/

Om SailGP

SailGP arrangerer sejlkonkurrencer for en bedre fremtid, med en verden, der får energi fra naturen. I SailGP-konkurrenceserien deltager landshold i korte, intense sejladsløb på store stadionlignende arenaer rundt om i verden. Konkurrencerne fører til en grand finale, med sejladsens største præmiepenge på en million dollars. De teknologisk avancerede og hurtige både håndteres af de bedste atleter i sejlads. De konkurrerer i identiske finjusterede katamaraner af typen F50, der kører med hastigheder på over 100 kilometer i timen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>