Salesforce vil fremskynde udrulningen af vacciner på verdensplan med Vaccine Cloud

I dag annoncerer Salesforce en ny teknologi under navnet Vaccine Cloud, der skal hjælpe myndigheder, sundhedsorganisationer, virksomheder, NGO’er og uddannelsesinstitutioner over hele verden med at udrulle deres vaccinationsprogrammer hurtigere, mere sikkert og effektivt.

Salesforce vil fremskynde udrulningen af vacciner på verdensplan med Vaccine CloudFlere internationale og lokale institutioner, sundhedsudbydere og NGO’er rundt om i verden bruger allerede Salesforce teknologi i deres vaccinationshåndtering, hvilket bl.a. inkluderer Northwell Health, Illinois ‘Lake County, University of Massachusetts Amherst, Vaccinealliancen Gavi og flere.

Med tilgængeligheden af sikre og effektive vacciner mod COVID-19 knokler lande og byer over hele verden med at få etableret vaccinationsprogrammer til at kunne få givet injektioner til milliarder af mennesker med stor hast. Desværre har mange myndigheder og sundhedsorganisationer ikke den teknologiske infrastruktur, som er nødvendig for at kunne håndtere kompleksiteten, hastigheden og omfanget vaccineudrulningen.

Det gælder både i forhold til lagerstyring og logistik, registrering og planlægning af aftaler samt kommunikation til vaccinemodtagerne og overvågning af resultaterne. Derfor går regeringer i mange tilfælde sammen med virksomheder i den private sektor, som hjælper med håndtering af massevaccination. Men disse virksomheder har også brug for den samme teknologiske infrastruktur til at kunne levere vacciner sikkert og effektivt.

”Den største udfordring, som verden står overfor i øjeblikket, omhandler organiseringen og distributionen af de mange milliarder af vaccinedoser. Teknologi kan spille en afgørende rolle i at sikre, at dette gøres på en effektiv og retfærdig måde” siger Bret Taylor, Salesforce President og COO. “Vi er stolte af at hjælpe organisationer med at komme sig og beskytte folk mod virkningerne af COVID-19.”

Vaccine Cloud: sikker vaccination i stor skala

Med Vaccine Cloud kan regeringer, sundhedsinstitutioner, virksomheder og NGO’er verden over udvikle og administrere deres vaccinationsprogrammer i stor skala. Løsningen benytter sig af Salesforce Customer 360-platformen, herunder løsninger inden for mobilitet, bots, analyse- og integrations og mere.

  • Regeringer og offentlige sundhedsmyndigheder kan overvåge vaccinationsfremskridt med Vaccine Cloud ved hjælp af data og indsigter og derigennem maksimere effektiviteten af deres vaccineprogram. Dette inkluderer sikring af nok vaccinedoser, overvågning af patientresultater og datadrevne beslutninger baseret på samfundsmæssige sundhedsbehov og risikofaktorer. Og med integrationsfunktionerne i Vaccine Cloud kan disse organisationer samle data fra alle relevante systemer i platformen, så vaccinationsdata kan håndteres og spores fra ét
  • Sundhedsudbydere kan bruge Vaccine Cloud til at strømline vaccinationsprocessen, f.eks. til styringen forsyninger, uddannelsen af personale samt betaling og refusion. Vaccine Cloud kan også håndtere al ekstern kommunikation med relevante patientgrupper ved f.eks. at sende en besked om at bestille tid til første indsprøjtning eller give en påmindelse om at dukke op for at få anden dosis. Da løsningen er udviklet af Salesforce, får sundhedsudbydere en platform, der er effektiv, sikker og tilgængelig overalt med mulighed for at spore millioner af patienter på tværs af hundredvis af websider og
  • Virksomheder, personale, butikker, kunder og borgere kan både få glæde af Vaccine Clouds simple proces for registrering og planlægning af aftaler og personlige kommunikation til opfølgning på resultater og påmindelse om at møde op for deres anden indsprøjtning. Derudover indeholder giver platformen også let adgang til at formidle information om vaccinerne på alle typer enheder, hvilket kan adressere eventuelle forbehold om vaccinernes sikkerhed. Gennem Vaccine Cloud kan folk også dele informationer om deres helbred og vaccinationsstatus, hvilket kan hjælpe med at få ansatte sikkert tilbage på kontoret, publikum tilbage til koncerter og sportsfans tilbage på
  • Salesforce-partnere øger rækkevidden af Vaccine Cloud ved at hjælpe regeringer, sundhedsmyndigheder og NGO’er over hele verden med at skalere deres vaccinationsprogrammer for. Som Salesforce-eksperter med dybdegående branchekendskab og gennemtestede løsninger, bruger en lang række globale Salesforce partnere allerede Vaccine Cloud til at hjælpe organisationer med at fremskynde deres vaccinationsprogrammer. Disse partnere inkluderer bl.a. Accenture, Deloitte, IBM, KPMG Coastal Cloud, Infosys, MTX, PolSource, Sense Corp, Silverline, Skedulo, Slalom og Traction on

”Vores cloud-baserede AllVax system gør det muligt at beskytte vores medarbejdere fra nogle af de logistisk mest vanskelige dele af vaccinationsprocessen. Dette giver os mulighed for at fokusere på vores kerneforretning – at fremme sundhed og velvære for alle, der bor og arbejder i Lake County” siger Jefferson McMillan Wilhoit, Director of Health Informatics and Technology of the Lake County Health Department in Illinois.