Salget af Teracom er nu en realitet – forventer styrket fokus på nye forretningsområder
Hjem Nyheder Salget af Teracom er nu en realitet – forventer styrket fokus på nye forretningsområder

Salget af Teracom er nu en realitet – forventer styrket fokus på nye forretningsområder

Af Redaktionen

Teracoms CEO, Martin Løbel om perspektiverne i det netop afsluttede salg af Teracom til den europæiske kapitalfond Agilitas:

Salget af Teracom er nu en realitet – forventer styrket fokus på nye forretningsområder

Martin Løbel, CEO i Teracom A/S

Øgede investeringer og vækst på nye markeder

Med vores nye ejere i ryggen, kan Teracom Danmark for alvor sætte fart på udviklingen i flere lovende nye forretningsområder. Det drejer sig blandt andet om Internet of Things, hvor vi ser store muligheder.

Vi har allerede nu mange kommuner som kunder, som anvender vores IoT-platform til deres pilotprojekter, og vi er godt i gang med at etablere en landsdækkende LoRaWAN IoT-infrastruktur, der understøtter udviklingen.

Vi har samtidig fokus på at udvikle datacenter colocation som forretningsområde og blev i november 2018 udvalgt som SKI leverandør til det offentlige.

Disse to nye forretningsområder komplementerer Teracom hidtidige forretning optimalt, idet vi direkte kan udnytte vores kompetencer og faciliteter inden for etablering og drift at sikre og samfundskritiske landsdækkende broadcast- og IP-infrastrukturer.

Forsat stort fokus på samfundsvigtige kommunikation

Vi har i Teracom forsat et stort fokus på, at øge vores engagement inden for drift af samfundsvigtige radionetværk.

Så sent som i september indgik vi aftale med Falck A/S om at overtage driften af deres landsdækkende radionetværk. Og med vores nye ejerskab, forsætter vi med fuldt fokus på at øge vores engagement inden for dette forretningsområde og er særdeles godt rustet til, at være med i udbuddet om det kommende nye beredskabsnetværk SINE, som forventes i 2019.

Teracom tilføres forretningsekspertise fra Nianet

Handlen betyder også, at Teracoms ledelse styrkes yderligere, idet Nianets tidligere CEO Rasmus Helmich, indtræder som formand for Teracoms bestyrelse.

Den 1. januar 2019 tiltræder Nianets tidligere CFO Søren Fæster som CFO i Teracom A/S.

Se vedlagte presseinformation vedr. closing af salget af Teracom til Agilitas.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>