Samsung deler Tim Berglings hyldestkoncert med hele verden

Torsdag eftermiddag fyldes Friends Arena i Stockholm med fans og musikelskere for at hylde en af de største kunstnere i vores tid, Avicii, til Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness, hvor indtægterne fra koncerten går til initiativer inden for mental sundhed og selvmordsforebyggelse.

Samsung deler Tim Berglings hyldestkoncert med hele verden 1
Avicii, Tim Bergling Foundation Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness

Mellem klokken 21:00-23:15 livestreamer Samsung Norden via sine kanaler, så musikken og beskeder kan blive delt med fans verden over.

Koncerten indeholder alt fra et 30-mandsband til en samling af verdens største DJs og kunstnere, der deltager for at ære mindet om Tim Bergling, en af Sveriges største kunstnere gennem tiden, og for at skabe opmærksomhed om mental helbred.

Hyldestkoncerten arrangeres af Tim Bergling Foundation, hvor indtægterne går til initiativer inden for mental sundhed og selvmordsforebyggelse. Samsung Norden blev kontaktet af fonden for at hjælpe og muliggøre en livestream af koncerten til Aviciis millioner af fans verden over. Foruden Aviciis kanaler på YouTube og Facebook vises hyldestkoncerten også på Samsungs danske hjemmeside mellem klokken 21:00-23:15 i aften.

Sådan ser du Avicii Tribute Concert for Mental Health Awareness

Hyldestkoncerten streames live mellem klokken 21:00-23:15 torsdag den 5. december 2019 på Aviciis kanal på YouTube og Facebook.

Link til livestream: https://www.samsung.com/dk/explore/experience/avicii-tribute/