Samsung hylder fjernarbejde med Office for the Day
Hjem LeverandørSamsung Samsung Electronics Nordic hylder fjernarbejde med Office for the Day

Samsung Electronics Nordic hylder fjernarbejde med Office for the Day

Af Redaktionen

Samsung Electronics Nordic hylder fjernarbejde og lancerer Office for the Day

Flere og flere vælger at bytte kontoret ud med fjernarbejde.

Efter lang tids slid på hjemmekontoret og i takt med, at varmen langsomt driver ind over landet, lancerer Samsung Electronic Nordics nu hjemmesiden Office for the Day. En platform hvor du kan finde fede pladser og steder, der kan give din arbejdsdag ny inspiration. Med denne digitale platform og Samsungs laptop koblet op på mobilt netværk, kan du få hele Norden som dit kontor for dagen.

Samsung hylder fjernarbejde med Office for the DayDet er ikke så længe siden, at danskerne kunne komme fast tilbage på arbejdspladsen. Men i takt med, at flere danske virksomheder har åbnet op for muligheden for fjernarbejde, har Samsung skabt en platform, hvor du nemt kan finde et nyt kontor for hver dag du fjernarbejder. Samsung Electronics Nordic lancerer hjemmesiden, Office for the Day, hvor du kan finde pladser i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island, som alle kan blive dit kontor for dagen, og som kan bidrage med ny inspiration til dit arbejde.

“Office for the Day skal inspirere alle til at finde alternativer til det sædvanlige fjernarbejde. Med Galaxy Book Pro2 5G får du desuden direkte forbindelse til 5G og du behøver ikke at bekymre dig om forbindelsen til det lokale trådløse netværk”, siger Claus Holm, IM Director hos Samsung Electronics Danmark.

Office for the Day er et interaktivt kort, der tilbyder et udvalg af forslag til steder, der kan blive dit kontor for dagen – og som ligeledes giver dig mulighed for at kombinere arbejde med fornøjelse. Det kunne være en picnic i Abisko nationalpark, en rolig og frisk siddeplads ved Huk Beach i Oslo, bylivet ved Superkilen på Nørrebro eller hvorfor ikke en dag på kontoret med en siddeplads i Mumidalen i Naantali – og med den rette laptop bliver din arbejdsdag ekstra effektiv.

“Vores produkter skal gøre det enkelt for dig at arbejde, uanset hvor du befinder dig. Med Samsungs Galaxy Book Pro2 5G får du en laptop med høj ydeevne og mulighed for mobil forbindelse til 5G-nettet med alle dets fordele”, siger Claus Holm, IM Director hos Samsung Electronics Danmark.

Samsung udvider kontinuerligt sit PC-udbud. Udover Galaxy Book Pro2 5G findes der også modellerne Samsung Galaxy Book LTE, Galaxy Book Go LTE og Galaxy Book Pro 360 4G som tilbyder mobil forbindelse[1] via det mobile netværk præcis som en mobiltelefon.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>