Hjem Nye Produkter Samsung fortsætter med at udvide sin 5G-portefølje med lanceringen af Galaxy A22 5G

Samsung fortsætter med at udvide sin 5G-portefølje med lanceringen af Galaxy A22 5G

Af Redaktionen
Samsung fortsætter med at udvide sin 5G-portefølje med lanceringen af Galaxy A22 5G

I begyndelsen af juni afslørede Samsung den nye Galaxy A22 5G, den seneste tilføjelse til 5G-familien.

A-serien er designet til at gøre ny og avanceret teknologi tilgængelig til en overkommelig pris.

Galaxy A22 5G er en kraftfuld enhed, der med sin avancerede grafik forbedrer den visuelle oplevelse ved streaming og spil. Samsung Galaxy A22 5G er udstyret med et alsidigt kamera, der er perfekt til at fange din hverdag. Enheden fås i flere farver og kommer i et stilfuldt design.

– Med Galaxy A22 5G lever Samsung op til sit løfte om at tilbyde prisvenlige enheder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Galaxy A22 5G har både en imponerende skærm, der er 5G-klar og tilbyder dermed forbrugerne næste generations hastighed og ydeevne til en overkommelig pris. En længeventet tilføjelse til vores voksende Galaxy A-serie, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

En skærmoplevelse af høj kvalitet

Galaxy A22 5G har en 6,6” FHD+ Infinity-V-skærm. Den høje opløsning sammen med 5G-forbindelse garanterer en visuel oplevelse af høj kvalitet, når du oplever dit yndlingsindhold. Streaming og spil bliver en ekstra god oplevelse med 90Hz opdateringshastighed og 5.000 mAh batteri, der holder til flere timers underholdning.

Fang hverdagen

Galaxy A22 5G er udstyret med et alsidigt kamera, der hjælper dig med at fange ethvert øjeblik. Med et 48MP hovedkamera, 5MP ultra-vidvinkel kamera, 2MP dybdekamera og 8MP frontkamera kan du nemt tage billeder og selfies som en professionel.

Designet til dig

Galaxy A22 5G kommer i farverne Gray, White og Pink. Kombineret med en grebsvenlig form og behagelige afrundede kanter er dette perfekt til dig, der ønsker at udtrykke din stil. Med ekstra funktioner som One UI Core 3.1 er Galaxy A22 5G designet, så du kan være produktiv og kreativ hver dag.

Priser og tilgængelighed

Galaxy A22 5G vil være til salg fra 1. juli 2021. Vejledende pris er DKK 1.699.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>