Samsung Galaxy A80 er nu i butikkerne

Galaxy A-serien gør det muligt for flere mennesker at få adgang til nye teknologiske innovationer, som svarer til flagskibsmodellernes funktionalitet.

Idag er der salgsstart for Galaxy A80, som er den seneste tilføjelse til Samsungs mid-range-serie. Galaxy A80 har en SuperAMOLED skærm 6,7 tommer FHD+ skærm, der giver en maksimal skærmoplevelse og er udstyret med et unikt roterende tredobbelt kamera, der tager et lige så godt billede, hvad end det er brede landskaber eller selfies. Kombinationen giver brugeren en førsteklasses telefon – uanset om det handler om at fange livets bedste øjeblikke eller at opleve spil, film eller yndlingsserier.

– Vi er stolte af at introducere helt nye innovationer med Galaxy A80. Kamera- og skærmkvalitet er meget vigtige for vores brugere, der fotograferer, optager og deler oplevelser i realtid. Disse brugere stiller ligeså store krav til bagkameraet som til frontkameraet. Derfor har vi nu lanceret en ny teknologi med roterende kamera, hvor de samme kameraer bruges til selfies som til almindelige fotos, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Unikt roterende kamera kan dokumentere livets øjeblikke

Galaxy A80 består af tre kameraer, der tilsammen giver brugeren helt nye kreative muligheder. Det roterbare kamera glider op bag skærmen og tager ligeså gode billeder i begge retninger, så brugerne ikke længere skal gå på kompromis med kvaliteten af deres selfies. Det unikke roterende kamera har tre kameraer: hovedkameraet til 48MP f2.0, 8MP supervidvinkelkamera, der optager op til 123 grader og et 3D-dybdeffekt kamera til bokeh-effekt. Via en lysindgang på f2.0 og Dual Pixel-teknologien kan brugeren også tage skarpe billeder under dårlige lysforhold.

Kameraet i Galaxy A80 giver også brugerne mulighed for at skabe bevægelige billeder af professionel kvalitet til live deling af oplevelser. Gennem Super Steady-funktionen kan brugerne optage stabile livevideoer selv i eventyrlige aktiviteter, og med supervidvinkelsfunktionen kan man fange mere af omgivelserne og detaljer på film. For at fokusere på det vigtigste i billedet har kameraet en 3D dybdeeffekt, der gør det muligt for brugeren at udslette distraktioner i baggrunden. En funktion, der med Galaxy A80 også er tilgængelig ved videooptagelse.

Samsung Galaxy A80 har en 6,7-tommers stor FHD+ Infinity SuperAMOLED skærm. Når kameraet ikke optager plads på skærmen, giver det brugeren en fuld skærmoplevelse, uanset om den skal bruges til foto, video, spil, surfing eller kreativ udfoldelse. Dolby Atmos, som giver en fantastisk lydoplevelse og den kraftfulde processor kombineret med en høj batterikapacitet, giver Galaxy A80 en bedre spiloplevelse og mere fleksibel multitasking.

Galaxy A80 har salgsstart den 8. juli og kan købes i farverne sølv, guld og sort med en anbefalet pris på
5.199 DKK