Samsung lancerer den nye støvsuger Bespoke Jet
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung lancerer den nye støvsuger Bespoke Jet i Norden

Samsung lancerer den nye støvsuger Bespoke Jet i Norden

Af Redaktionen

Den elegante støvsuger, der kommer i tre stilfulde farver, giver en kraftfuld og hygiejnisk rengøringsoplevelse sammen med dens tilhørende Clean Station.

Bespoke Jet vil være tilgængelig i Norden i løbet af andet kvartal af 2022.

Samsung lancerer nu Bespoke Jet, en ledningsfri støvsuger til effektiv rengøring af alle typer hjem. Støvsugeren har et højtydende HEPA-filtersystem med fem lag, der sikrer gode resultater, når det kommer til hygiejne. Filteret fanger 99,999 procent[1]af alle støvpartikler og allergener. Den tilhørende Clean Station er en dock, der oplader støvsugeren og automatisk tømmer støvbeholderen, hvilket giver brugeren en smidig alt-i-én løsning. Bespoke Jet er også let og udstyret med en forbedret digital invertermotor end sin forgænger for endnu mere kraftfuld rengøring.

Samsung lancerer den nye støvsuger Bespoke Jet– Bespoke Jet er en støvsuger, der muliggør behagelig rengøring og gør det nemmere for brugerne at holde det rent og pænt i deres hjem. Støvsugeren har den ydelse og funktioner, der skal til for at holde gulvene rene, men også et stilrent design, der passer godt ind i det moderne hjem, siger Rickard Fornsbäck, produktchef for hårde hvidevarer hos Samsung i Norden.

Effektiv og hygiejnisk rengøring

Bespoke Jet kommer med en tilhørende Clean Station, der nemt tømmer støvbeholderen uden fine støvpartikler siver ud, takket være Samsungs unikke Air Pulse-teknologi. Clean Station oplader desuden automatisk støvsugeren, hvilket betyder, at den altid er klar til brug, når du har brug for den.

Bespoke Jet har også et HEPA-filtersystem, der fanger 99,999 procent af støvpartikler og allergener og sikrer, at der kun frigives ren luft fra Bespoke Jet under rengøring. Når luft suges ind, udskiller hovedcyklonen store støvpartikler, som derefter opsamles i et gitterfilter af metalnet. Et mikrofilter fanger derefter fine støvpartikler, og et fint støvfilter fanger mikrostøv, der ellers nemt kan sive ud. Alle dele og filtre er vaskbare, så de kan holdes hygiejnisk rene.

Kraftfuld rengøring med pænt design

Uanset om Bespoke Jet bruges på hårde gulve eller tæpper, giver den maksimal sugeevne. Dens digitale invertermotor er 47 procent lettere end sin forgænger Jet90s motor og genererer op til 210W sugeeffekt.

Med en højeffektiv multi-cyklonstruktur producerer Jet Cyclone en optimal luftvej for at reducere luftmodstanden og minimere sugetab for hygiejnisk at fange fine støvpartikler, der suges ind i støvsugeren.

Bespoke Jet vejer kun 1,44 kg, hvilket gør den nem at manøvrere og nem at samle op både for at støvsuge mindre objekter, eller når du skal gøre rent i hele hjemmet.

Bespoke Jet er designet til at passe ind i ethvert hjem og kommer i tre lækre farver – Midnight Blue, Misty White og Woody Green, der gør støvsugeren til en stilfuld detalje i dit hjem uden at forstyrre det overordnede interiør.

Nem rengøring

Bespoke Jet har en praktisk LCD-Digital skærm, der understøttes på 28 sprog. Displayet giver brugeren den nødvendige information såsom sugeniveauindstillinger og resterende batteritid. Den giver også information om eventuelle problemer såsom tilstopning, genstande, der sidder fast i børsten eller mangel på filtre, og guider, hvordan problemet kan løses.

Bespoke Jet har også et batteri med stor kapacitet. Støvsugeren kan bruges i op til en time i træk, og det er nemt at skifte til et ekstra batteri for at forlænge støvsugningen med endnu en time.

For nemt at rengøre hårde gulve kommer Bespoke Jet også med en opgraderet Spray Spinning Sweeper, der har to roterende våde puder, der roterer i op til 100 minutter. Spray Spinning Sweeper har en let pleje 150 ml vandtank, så brugeren manuelt kan sprøjte mere vand efter behov.

Bespoke Jet vil være tilgængelig på det nordiske marked i løbet af andet kvartal af 2022.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>