Samsung lancerer ny farve til Galaxy S9+ og tilfører nye og større lagringsmuligheder
Hjem Nye ProdukterSmartphone Samsung lancerer ny farve til Galaxy S9+ og tilfører nye og større lagringsmuligheder

Samsung lancerer ny farve til Galaxy S9+ og tilfører nye og større lagringsmuligheder

Af Redaktionen

Nu lancerer Samsung den nye farve Titanium Gray til Galaxy S9+, som er Samsungs første telefon i Norden med udvidede 256 GB i intern lagring. Derudover lancerer Samsung også de nye Galaxy A6 og A6+ for dem, der ønsker kvalitet til et lavere budget.

Samsung lancerer ny farve til Galaxy S9+ og tilfører nye og større lagringsmuligheder 2I kølvandet på lanceringen af flagskibstelefonerne Galaxy S9 og S9+ i marts tidligere i år præsenterer Samsung nu Galaxy S9+ i Titanium Gray. Nyheden betyder ikke bare, at brugerne nu får et nyt farvealternativ til de anmelderroste[1] S9 og S9+-modeller – telefonen er også den første på det nordiske marked fra Samsung med 256 GB intern lagringsplads. Den nye farve er en stilren tilføjelse til S9-serien, som i dag findes i farverne Lilac Purple, Midnight Black og Coral Blue. Takket være den ekstra lagringsplads, som er unik for S9+ Titanium Gray, er det muligt at have op til 656 GB hukommelse i telefonen. På den måde kan brugerne af Galaxy S9+ i Titanium Gray nu blive inspireret og maksimere deres kreativitet ved at gemme mere af alt det, telefonen har at byde på. Alt fra personlige AR Emojis til fantastiske stillbilleder med telefonens dobbelt blænde-funktion og videoer i Super Slow-mo, som fanger 960 billeder i sekundet.

– Galaxy S9+ i Titanium Gray er for de brugere, som vil have alt – både når det kommer til ydeevne og lagringsmuligheder. Farven er desuden unik og med en intern lagringsplads på 256 GB, så kan dem, som vil have det bedste, ligeledes signalere det til omgivelserne, siger Jimmy Voss, Head of Sales for IM-produkter for Samsung i Danmark.

Den nye model af Galaxy S9+ i Titanium Gray med 256 GB intern lagringsplads kommer til at være tilgængelig i butikkerne fra og med den 7. maj med en vejledende pris på 8299 DKK.


Galaxy A6 og A6+ – for dem som vil betale mindre, men beholde den høje kvalitet

I maj lanceres ligeledes de nye mobiltelefoner Galaxy A6 og A6+ for dem, som kræver høj kvalitet for færre penge. De to telefoner har det bedste fra tidligere flagskibsmobiler med sig – blandt andet 18.5:9 Super AMOLED Infinity Display (5.6” for A6 og 6.0” for A6+). 16 MP bagkamera på A6’eren og et extra 5MP bagkamera på A6+ med Live Focus og mulighed for at justere bokeh-effekten for mere dybde i billederne. Frontkameraet på 16 MP hos A6’eren og 24 MP hos A6+’eren med justerbar LED-blitz tager perfekte selfies selv under dårlige lysforhold. Både A6 og A6+ er dækket af metal og har desuden plads til dobbelte SIM-kort, samt ekstra lagringsmuligheder med Micro SD.

– Med Galaxy A6 og A6+ vil vi gøre vores innovative teknik og stilrene design tilgængelig for dem, som vil bruge færre penge på deres telefon, men samtidig forventer topkvalitet. Med vores Infinity Display, som dækker hele fronten af telefonen, og kroppen helt i metal, samt et imponerende kamera, kan endnu flere nu få del i de innovationer, som har gjort vores flagskibsmobiler så succesfulde, siger Jimmy Voss.

Galaxy A6 og A6+ kommer i farverne Gold og Black og vil være tilgængelige i butikkerne i løbet af maj med vejledende priser på 2499 DKK for A6 og 2999 DKK for A6+.

Fakta: Samsung Galaxy A6 og A6+

Samsung Galaxy A6 Samsung Galaxy A6+
Display 5.6” HD+ (720×1480) Super AMOLED 6.0” FHD+ (1080×2220) Super AMOLED
Kamera Bag 16MP AF (F1.7) Foran 16MP FF (F1.9) Bag 16MP AF (F1.7) + 5MP FF (F1.9) Foran 24MP FF (F1.9)
Dimensioner 149.9 x 70.8 x 7.7 mm 160.2 x 75.7 x 7.9 mm
AP Octa Core 1.6GHz Octa Core 1.8GHz
Lagring 3GB RAM 32GB intern lagring Op til 256GB Micro SD 3GB RAM 32GB intern lagring Op til 256GB Micro SD
Batteri 3,000mAh 3,500mAh
OS Android 8.0
Network LTE Cat.6, 2CA
Netværksforbindelse/Tilslutning Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4/5GHz), HT40, Bluetooth® v 4.2 (LE up to 1Mbps), ANT+, USB Type-B, NFC(optional*), Location (GPS, Glonass, BeiDou**) *Kan variere fra land til land **BeiDou dækning kan være begrænset
Sensorer Accelerometer, Fingeraftryk, Gyro, Geomagnetisk, Hall, Proximity, RGB-ljus
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

[1]https://www.consumerreports.org/smartphones/samsung-galaxy-s9-s9-plus-review-top-consumer-reports-ratings/

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>