Samsung lancerer Portable SSD T7 Touch, der sætter ny hastighed og sikkerhedsstandard for eksterne lagringsenheder

Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerer  den seneste eksterne lagringsenhed – Portable SSD T7 Touch – som kombinerer et slankt og kompakt design med den hurtigst mulige overførselshastighed til USB 3.2 Gen 2-standarden.

Samsung lancerer Portable SSD T7 Touch, der sætter ny hastighed og sikkerhedsstandard for eksterne lagringsenheder 1Portable SSD T7 Touch løfter også databeskyttelse til det næste niveau med ekstra sikkerhed i form af en indbygget fingeraftryksaflæser.

”Vi ser, at vores kunder konstant veksler mellem job, fritid og andre projekter, og vi ønsker, at de sikkert og trygt kan tage deres indhold med sig. Takket være den nye fingeraftryksfunktion kan de nu være sikre på, at deres indhold er beskyttet,” siger Jani Laaksonen, produktansvarlig for SSD i Samsung.

Ud over designet, der er velegnet til både professionelle og til hverdagsbrug, har Samsung T7 Touch kapacitet til sikkert at gemme store mængder billeder, spil eller 4K/8K filer, hvad enten det er på en pc, tablet, smartphone eller spilkonsol.

T7 Touch tilbyder en betydelig hastighedsopgradering i forhold til tidligere lagringsløsninger.

Med en læsehastighed på 1.050 MB/s og en skrivehastighed på 1.000 MB/s er den omkring dobbelt så hurtig som dens forgænger T5 og op til 9,5 gange hurtigere end andre eksterne HDD-enheder, som findes på markedet i dag. Desuden kan Samsung T7 Touch nå sin maksimale hastighed, når den bruges med NVMe-interface.

Ud over adgangskodebeskyttelse og AES 256-bit hardwarekryptering har T7 Touch en indbygget fingeraftrykslæser, noget som ingen SSD-disk har haft før. På trods af den øgede hastighed, hardware tilføjelser og det hårde metal-etui i aluminium, vejer T7 Touch kun 58 gram. T7 Touch er blandt andet blevet anerkendt på CES 2020 Innovation Awards for sit innovative design.

Samsung T7 Touch er tilgængelig i farverne sort og sølv og tilbydes i størrelserne 500 GB, 1 TB og 2 TB. For at sikre forbindelsen uanset hvor brugerne befinder sig, leveres harddisken med et USB Type-C-til-C-kabel og et USB Type-C-til-A-kabel og er kompatibelt med Windows, Mac og Android og inkluderer tre års garanti, når du køber hos en forhandler.

Den anbefalede pris er 1199 DKK for 500 GB, 1899 DKK for 1 TB og 3499 DKK for 2 TB.

Samsung T7 Touch fås i butikkerne fra februar måned i over 30 lande over hele verden. Efter frigivelsen af Samsung T7 Touch forventes SSD T7 at blive lanceret i andet kvartal.