Samsung præsenterer 2022 MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung præsenterer den nye MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV 2022

Samsung præsenterer den nye MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV 2022

Af Redaktionen

MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV kommer med det nyeste inden for billedkvalitet, lydteknologi og smarte funktioner.

Neo QLED er optimeret med den nye Smart Hub, der muliggør smart indholdsstyring, videoopkald, multitasking på skærmen, NFT-håndtering og meget mere.

Samsung præsenterer også et udvidet sortiment af tilbehør, der giver mulighed for en skræddersyet video- og lydoplevelse.

Samsung løfter i dag sløret for nye MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV forud for CES 2022. Med fremskridt inden for billed- og lydkvalitet, flere skærmstørrelser, tilpasseligt tilbehør og en opgraderet brugergrænseflade tager 2022-skærmene os tættere på virkeligheden med levende billeder, fordybende lyde og personlige oplevelser.

MICRO LED: Imponerende skærmteknologi

Som Samsungs mest avancerede skærm tilbyder MICRO LED enestående billedkvalitet takket være 25 millioner mikrometer store LED’er, der individuelt producerer lys og farve, hvilket skaber en fordybende oplevelse gennem imponerende dybde, levende farver og et øget niveau af klarhed og kontrast. På CES 2022 vil Samsung præsentere MICRO LED i tre forskellige størrelser – 110″, 101″ og 89″.

Samsung præsenterer 2022 MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TVUd over hardwareinnovationer understøtter 2022-versionen af MICRO LED 20-bit gråtonedybde. Dette betyder, at MICRO LED-modeller kan udtrykke alle detaljer i en scene og tilbyde fin kontrol med over 1 million trin af lysstyrke og farveniveauer, hvilket giver en fænomenal HDR-oplevelse. Det udtrykker også 100 procent af DCI- og Adobe RGB-farveskalaen, hvilket resulterer i naturtro farver. Sammen med et iøjnefaldende design, der er muliggjort af dets 99,99 procent skærm-til-ramme-forhold, leverer MICRO LED enestående ydeevne.

MICRO LED kommer også spækket med forbedret brugervenlighed og tilpasningsfunktioner.

  • Art Mode giver brugerne mulighed for at skabe deres eget kunstgalleri ved at vælge og vise deres yndlingskunstværker eller digitale fotografier. 2022 MICRO LED kommer også med to eksklusive værker fra den kendte kunstner og designer Refik Anadol.
  • Multi View giver brugerne mulighed for at se indhold fra fire forskellige kilder samtidigt – fra enhver eller alle de fire HDMI-porte – i 4K-opløsning med op til 120 fps.
  • Dolby Atmos giver en enestående lydoplevelse med top-, side- og bundhøjttalere til imponerende multidimensionel lyd.
Udvikling af Neo QLED med Neo Quantum Processor og Dynamic Sound Experience

Takket være Neo Quantum-processoren og de fremskridt inden for billedteknologi og lyd, som den leverer, så vil 2022 Neo QLED kunne skabe fremragende billeder og fordybende lydlandskaber. Dette års Neo Quantum Processor introducerer BLU (baggrundsbelysningsenhed) med Advanced Contrast Mapping og 14-bit graduering for bedre kontrol over lyskilden – Quantum Mini LED’er. Dette giver TV’et mulighed for at styre lysstyrken i 16.384 trin, firedoblet fra de tidligere 4.096 trin.

Den nye Shape Adaptive Light-teknologi bruger Neo Quantum-processoren til at analysere linjer, former og overflader for at styre formen af lyset fra Quantum Mini LED, som forbedrer lysstyrken og præcisionen af alle former på skærmen. Resultatet er fremragende billedkvalitet, der viser fuldt HDR-indhold. Samsungs 2022 Neo QLED er også udstyret med Real Depth Enhancer, en multi-intelligens billedkvalitetsalgoritme. Dette teknologiske fremskridt gør seeroplevelsen mere virkelighedstro ved at bestemme og bearbejde et objekt på skærmen i forhold til dets baggrund og dermed skabe en følelse af dybde.

Derudover har Samsungs 2022 Neo QLED EyeComfort-tilstand, som automatisk justerer skærmens lysstyrke og tone baseret på en indbygget lyssensor og information om solnedgang og -opgang. Efterhånden som lyset i brugerens omgivelser ændrer sig, vil skærmen gradvist reducere mængden af lys og fremhæve varmere toner og dermed justere niveauerne af blåt lys herefter. Dette skaber en mere behagelig seeroplevelse i mørke omgivelser ved at reducere det blå lys.

Neo QLEDs lydfunktioner får også en opgradering. 2022-produkterne kommer med OTS Pro, der er baseret på OTS (Object Tracking Sound), der styrer lyden, så den bevæger sig rundt i rummet for bedre at følge objektet på skærmen. OTS Pro indeholder kraftfulde opadvendte højttalere, der skaber øvre surroundlyd. 2022 Neo QLED leverer også en enestående Dolby Atmos-lyd takket være tilføjelsen af Samsungs nye topkanalshøjttalere. Med flerkanalshøjttalere placeret overalt på TV’et skaber Neo QLED en dynamisk lydoplevelse.

Lifestyle TV der integrerer design og teknologi

Samsungs Lifestyle-skærme til 2022 kombinerer sømløst design og teknologi for en unik og personlig oplevelse. En ny mat skærm med anti-reflekterende og anti-fingeraftryksegenskaber er blevet anvendt på 2022-modellerne af The Frame, The Sero og The Serif. Den nye Matte Display har også modtaget tre verifikationer fra UL (Underwriter Laboratories) for at være “Reflection Glare Free”, “Discomfort Glare Free” og “Disability Glare Free”.

  • The Frame tilbyder nu en realistisk kunstoplevelse takket være en anti-refleks og lavreflekterende panelteknologi karakteriseret ved en mat skærm. Det modvirker også fingeraftryk og pletter, så brugerne kan nyde deres yndlingskunstværk i perfekt stand. Rammen fås i størrelser fra 32″ til 85″.
  • The Serif kommer også med en mat finish på rammen, der smelter sammen med det matte display. Dette er for at give TV’et et flot og stilfuldt udtryk. Med tilføjelsen af en størrelsesmulighed på 65″ er The Serif nu tilgængelig i størrelser fra 43″ til 65″.
  • The Sero tilbyder en optimeret seeroplevelse med den nye Matte Display i både vertikal og horisontal position. Den nye vertikale Multi View-funktion tager multitasking til næste niveau og giver brugerne mulighed for at se forskellige typer indhold på skærmen eller søge efter information online, mens de ser noget andet.
Ny Smart Hub og apps for en ultimativ brugeroplevelse

Samsungs Smart TV kommer i 2022 med en ny Smart Hub, der sætter indhold i centrum med dets visningspræferencer. Den nye Smart Hub gør det nemt for brugerne at finde deres yndlingsindhold. Smart Hubs sidebar tillader også en nem overgang mellem forskellige kategorier såsom Media, Gaming Hub og Ambient.

  • Gaming Hub: Samsung Gaming Hub giver spillere mulighed for hurtigere at opdage og hoppe ind i spil, de kan lide, gennem spilstreamingtjenester. Spillere vil have adgang til et omfattende spilbibliotek gennem Samsungs partnerskab med brancheledere som NVIDIA GeForce Now, Stadia og Utomik. Gaming Hub vil ikke være tilgængelig på det nordiske marked.
  • Watch together: Den nye app giver brugerne mulighed for at videochatte med venner og familie, mens de ser deres yndlingsprogrammer og -film sammen.
  • NFT Platform: Denne app har en intuitiv, integreret platform til at opdage og købe digitale kunstværker via MICRO LED, Neo QLED og The Frame.
  • Smart Calibration: Denne funktion giver brugerne mulighed for at finjustere indstillingerne for optimal billedkvalitet. Grundtilstanden har en hurtig og nem måde at kalibrere skærmene på inden for 30 sekunder, mens den professionelle tilstand optimerer skærmene til neutral billedkvalitet på cirka 10 minutter.
Udvidede tilbehørsmuligheder tilpasset brugernes behov og smag

2022-modellerne kommer også med et udvidet sortiment af tilbehør for at skræddersy brugeroplevelsen. Det automatisk roterende vægbeslag og stativ arver den vertikale seeroplevelse fra The Sero, hvilket giver brugerne mulighed for at nyde mobilvisning ved automatisk at dreje deres skærme.

For at komplementere tilbehøret vil 2022-produkterne understøtte en vertikal grænseflade, inklusive Smart Hub, og tilbyde en vertikal Multi View-funktion. Det vil tilbyde apps som YouTube samt spejling og casting i vertikal tilstand. Endelig er livsstilsfunktioner såsom Ambient Mode+ og Art Mode også tilgængelige i vertikal tilstand. Den nye rotationsknap på fjernbetjeningen giver brugerne mulighed for nemt at dreje skærmen.

Med endnu flere rammer til The Frame og full motion slim-fit vægbeslag til mange TV er der rig mulighed for at skabe din egen personlige stil med Samsungs 2022 skærme.

Nyeste Soundbar og nye funktioner

Soundbar-serien 2022 modtager teknologiopgraderinger for at give en endnu mere fordybende og tredimensionel lydoplevelse. Q Symphony, signaturoplevelsen for surroundsound, der gør det muligt for Samsungs Neo QLED og soundbar at arbejde sammen, er udviklet med ekstra synkronisering. Dette gør det muligt for soundbaren og TV-højttalerne at arbejde med alle højttalere på TV’et, inklusive topkanalhøjttalerne, hvilket giver et bredt og kraftfuldt lydbillede.

Samsungs 2022 soundbars kommer også med Wireless Dolby Atmos-forbindelse, en trådløs Smart TV-til-soundbar-forbindelse, hvor både skærmen og soundbar-højttalerne giver en kraftfuld lydoplevelse uden distraherende kabler.

Derudover bliver den nye HW-S810B Ultra Slim Soundbar standarden i kategorien tynde soundbars, der leverer en kraftig bas i kompakt form ved at integrere passiv slagbasteknologi med sin subwoofer. Med virkelig skarpe højttalerelementer giver den nye ultratynde soundbar kraftfuld lyd på kun 1,6” dybde.

“Skærmens rolle har ændret sig meget de seneste år takket være fremskridt inden for teknologi, og hvordan underholdning distribueres. Med vores udvidet sortiment giver vi forbrugerne en helhedsoplevelse gennem video og lyd, der kan tilpasses deres individuelle behov. Uanset om du er film- og TV-elsker, gamer eller indholdsentusiast, så har Samsung noget, der kan løfte ethvert rum,” siger Simon Sung, Executive Vice President og leder af Sales & Marketing Team for Visual Display Business hos Samsung.

Besøg news.samsung.com/global/ces-2022 for at få flere oplysninger, herunder fotos eller videoer om de produkter, Samsung annoncerer på CES 2022.

Disclaimer: Al funktionalitet, egenskaber, specifikationer og anden produktinformation i dette dokument, inklusive, men ikke begrænset til, fordelene, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og kapacitet af produktet kan ændres uden forpligtelser eller kommunikationskrav. Tilgængeligheden af ovenstående produkter, tjenester og funktioner kan variere fra område til område.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>