Se billederne: OnePlus genskaber vildt naturfænomen og slår et slag for flere autentiske billeder

OnePlus markerede i nat lanceringen af den nye OnePlus 9-serie ved at genskabe et smukt og yderst sjældent naturfænomen ved Tower Bridge i London.

Se billederne: OnePlus genskaber vildt naturfænomen og slår et slag for flere autentiske billeder

Den opsigtsvækkende happening er en del af kampagnen #TrueColors, der blandt andet sætter fokus på mere autenticitet i vores billeder uden brug af overdreven billedbehandling eller kunstige filtre.

En måneregnbue er en natlig version af en regnbue, hvor det er lys fra månen og ikke solen, der skaber den optiske hallucination med flotte farver. Fænomenet er yderst sjældent og opstår ofte i forbindelse med fuldmåne.

Derfor var det en stor overraskelse for tusindvis af briter, da OnePlus i går genskabte det betagende fænomen ved Tower Bridge midt i London og lod en kunstig måneregnbue i smukke farvenuancer kaste lys mod skyer og bygninger midt i den mørke nat.

Den kunstige måneregnbue blev bygget på 12 timer ved hjælp af 60 tons miljøvenlig cirkulationsvand i timen, og måneregnbuen kom til syne via lys fra en kraftfuld lysprojekter med 20.000 lumen.

OnePlus har sammen med den legendariske kameraproducent Hasselbad udviklet den nye OnePlus 9-serie, der med et af de mest avancerede kamerasystemer til dato giver brugerne mulighed for at indfange nogle af de smukke og naturlige farver, som hidtil har været næsten umulige at forevige med sin smartphone.

Happening, der kickstarter kampagne for flere autentiske billeder 

Måneregnbuen er startskuddet på OnePlus’ kampagne #TrueColors, der sætter fokus på mere autenticitet og naturlighed i vores billeder. OnePlus ønsker at hylde de billeder, der fortæller en ægte historie.

“Vi vil med kampagnen #TrueColors gerne hylde de ”ægte” billeder. Dem, der ikke har været igennem en masse filtre, men som faktisk gengiver virkeligheden, som den er. Gode billeder med naturtro farver kommunikerer nogle gange mere klart og ærligt, og dén autenticitet vil vi gerne slå et slag for,“ siger Marie Dam Feldborg.

OnePlus opfordrer derfor nu alle mennesker rundt om i verden til at dele deres TrueColors og dermed, hvad der er ”True” for dem. I samarbejde med Hasselblad-fotografen Julius Hirtzberger og OnePlus’ danske brand-ambassadør, Mads Langer, vil OnePlus snart løfte sløret for en fotokonkurrence, der sætter fokus på brugernes ægte billeder.


OnePlus 9-serie udviklet i samarbejde med Hasselbad  

Den nye OnePlus 9-serie er udviklet i samarbejde med kameraproducenten Hasselblad og markerer med kamerasystemet ‘Hasselblad Camera for Mobile’ et nybrud inden for smartphone-fotografering, der er centreret omkring den nye farvestandard ‘Natural Color Calibration with Hasselblad’.

Natural Color Calibration, der er det første resultat af det langsigtede partnerskab mellem OnePlus og Hasselblad, har været måneder undervejs og er blevet til ved en række laboratorietest og finjusteringer fra både Hasselblad-ambassadører og OnePlus’ eget udviklingsteam for at skabe den bedst mulige kameraoplevelse.

OnePlus 9-serien tilbyder også imponerende ydeevne med den nyeste Qualcomm® SnapdragonTM 888, skærm med topkarakteren A+ fra DisplayMate samt opladningteknologierne Warp Charge 65T og Warp Charge 50 Wireless.

Pris og tilgængelighed 

Den nye OnePlus 9 Pro lander i dag i de danske forretninger og vil blandt andet være at finde hos Telia, Call Me, 3DK, Oister, Telenor, CBB, YouSee, Telmore, Proshop og Elgiganten.

  • OnePlus 9 Pro – 8/128 GB: Vejl. udsalgspris Kr. 6.999,-
  • OnePlus 9 Pro – 12/256 GB: Vejl. udsalgspris Kr. 7.999,-