Se mere af den åbne vej med Garmins nyeste Camper-navigationssystem

Nye Camper 1090 kan prale af Camper-specifikke navigationsfunktioner på en 10-tommer skærm.

Se mere af den åbne vej med Garmins nyeste Camper-navigationssystem
Se mere af den åbne vej med Garmins nyeste Camper-navigationssystem

Garmin International Inc., en enhed fra Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag den nyeste og største tilføjelse til sin Camper-specifikke navigationsserie – Camper 1090. Med en ny 10-tommer kant-til-kant touchscreen med høj opløsning, giver Camper 1090 rejsende mulighed for at se de vigtigste oplysninger langs deres rute mere tydeligt end nogensinde før. Med både portræt- og landskabsmuligheder kan den lyse skærm på Camper 1090 klare både en autocamper eller en påhængsvogn.

“Den ekstra store skærm på Camper 1090 gør det nemt for rejsende at se de navigationsdetaljer, der betyder mest på deres rejse,” sagde Dan Bartel, Garmins vice president of global consumer sales. “Uanset om du er på vej gennem din foretrukne nationalpark med familien eller påbegynder et roadtripeventyr, vil førere nu have en skarp, lydhør skærm, der er skræddersyet til Camper-ferier.”

Klar til eventyr

Camper 1090 indeholder alle de centrale Camper-relaterede navigationsfunktioner fra ældre Garmin Camper enheder inklusiv tilpasset Camper routing, der tager højde for størrelsen og vægten af camperen eller anhængeren for at finde en passende ruteindstilling samt vejadvarsler, der tillader brugerne at forudse kommende farer, herunder skarpe kurver og stejle steder. Sightseeing er gjort let med Tripadvisor-rejsendes bedømmelser, Foursquare interessepunkter og forudindlæst rejseindhold fra iOverlander. Brugere kan også drage fordel af en oversigt over autocampere fra ACSI™ og Campercontact™ og gratis overnatningssteder fra Trailer’s PARK™, der let kan filtreres efter foretrukne faciliteter såsom elektrisitet, brusere, internetadgang og mere. Camper 1090 er forudindlæst med kortlægning af hele Europa, og mere af verden kan udforskes med Nord- og Sydamerika, Mellem- og Nordafrika, Sydafrika, Australien og New Zealand-kortlægning tilgængelig som gratis download på garmin.com/express.

Komfort på turen

Ydermere kan rejsende drage fordel af andre Camper 1090-funktioner, der tilføjer bekvemmelighed og tilskynder til mere sikker kørsel. Dette inkluderer Bluetooth håndfri opkald2 og en opdateret Garmin-stemmeassistent, der forenkler startkommandoer til “OK Garmin”, så chauffører er i stand til at tale til Camper 1090, mens de holder hænderne på rattet. Indbygget Wi-FiÒgiver enheden mulighed for at udføre kort- og softwareopdateringer uden at oprette forbindelse til en computer.

Nem ruteplanlægning

Med den nye nemme turplanlægningsfunktion kan ejere parre Camper 1090 med Garmin Drive appen for at importere og dele GPX-filer før eller under en tur. Derudover giver Garmin Drive-appen brugerne adgang til brændstofpriser, trafik og vejr og mulighed for at se smartnotifikationer. Camper 1090 kan også nemt parres med BC35 trådløst bakkamera eller tredjepartskompatibelt bakkamera for tydeligt at se bag camperen, når man bakker.

Monteringsmuligheder

Den ekstra store Camper er udstyret med en række sikre monteringsmuligheder, der supplerer ethvert kabineinteriør. Dette inkluderer en magnetisk montering med kraftig sugekop, en fastskruet montering, en klæbende skive til instrumentbræt og en kugleadapter med en AMPS-plade, der er kompatibel med tredjeparts hardware – inklusive RAM-monteringssystemer.

Camper 1090 er tilgængelig nu og har en vejledende pris på DKK 5.799.