Seriøs sikkerhedsopgradering og nye produkter til professionelle fra HP og Poly
Hjem Nye Produkter Seriøs sikkerhedsopgradering og nye produkter til professionelle fra HP og Poly

Seriøs sikkerhedsopgradering og nye produkter til professionelle fra HP og Poly

Af Redaktionen

HP lancerer nye produkter til professionelle og skruer op for sikkerheden med lanceringen af HP Wolf Connect – verdens første softwaretjeneste der kan lokalisere, låse og slette data på en pc eksternt, selv når den er slukket eller afbrudt fra internettet.

På årets Amplify Partner Conference annoncerer HP Inc nye produkter og løsninger skabt til at forbedre oplevelsen på hjemmekontoret med målet om at kunne levere ultimativ fleksibilitet og sikkerhed til alle.

Hybridarbejde har gjort fjernstyring i stor skala mere kompleks, men endnu mere essentiel. For at levere en yderst robust og sikker administration af pc’er fra f.eks. hjemmekontoret, annonceres HP Wolf Connect, der gør det muligt for it-teams at administrere enheder hvor som helst, og uanset om de er slukket eller offline. Ved at bruge et mobilbaseret netværk hjælper HP Wolf Connects robuste tilslutningsmuligheder med at sikre, at it-teams nemt kan styre en spredt arbejdsstyrke. Det kan reducere den tid og indsats, der kræves for at løse supporteringsopgaver, sikre data mod tab eller tyveri for at afbøde et potentielt brud og optimere forvaltningen af aktiver.

Denne feature af HP Wolf Connect hedder Protect and Trace, og er verdens første softwaretjeneste, der er i stand til at lokalisere, låse og slette en pc eksternt, selv når den er slukket eller afbrudt fra internettet. Denne funktion beskytter følsomme data og hjælper med at sænke it-omkostningerne ved at reducere behovet for pc-sanering eller udskiftning.

HP Presence på samtlige computere

Siden 2021 har HP Presence leveret meningsfulde samarbejdsoplevelser med intuitive videokonferenceinnovationer, så folk virkelig kan føle sig forbundet, uanset hvorfra de arbejder. HP Presence bliver gjort tilgængelig på tværs af alle HP-erhvervs PC’er – fra Probook og Dragonfly-serien til Z by HP mobile arbejdsstationer.

Seriøs sikkerhedsopgradering og nye produkter til professionelle fra HP og Poly”Når hybridarbejde fungerer, har det evnerne til at skabe en fantastisk kultur, der forbinder mennesker, øger produktiviteten og opbygger engagement. Teknologi er den største faktor i at gøre det muligt,” siger Alex Cho, præsident for Personal Systems, HP Inc. “Hos HP har vi stort fokus på at skabe innovationer, der holder folk forbundet og produktive på en sikker måde.”

 Nye produkter med fokus på ydeevne, fleksibilitet og samarbejde

Udover at få glæde af HP Presence, der flytter den online mødeoplevelse til næste niveau, er den næste generation af HP EliteBook- og ProBook-enheder også på vej, som er designet med ydeevne og fleksibilitet i højsædet. Features inkluderer:

  • HP EliteBook 800- og 805 G10 laptops understøtter dobbelte videostreams og kameraskift med Multi-Camera Experience-software, der gør det muligt at streame en video af et objekt, mens det andet kamera fokuserer på brugeren.
  • HP EliteBook 600- og 605 G10 laptops har kraftfuld, moderne teknologi til en omkostningseffektiv pris uden at gå på kompromis med design, materialer eller sikkerhed.
  • De nye HP ProBook 400 og 405 G10 laptops tilbyder indbyggede samarbejdsværktøjer til øget produktivitet, flerlagssikkerhed, og et holdbart design, der kan serviceres. Alle disse enheder leverer høj ydeevne med en 13. generations Intel® Core™-processor eller næste generation af AMD Ryzen-processor.

De nye Poly-produkter er skabt til arbejde – uanset om det klares fra hjemmekontoret, på farten eller arbejdspladsens fysiske lokaler. Der er løsninger til enhver smag og behov. Features inkluderer:

  • Poly Rove 20 wireless DECT IP-telefon giver frihed til bevægelse og fleksibilitet på kontoret. Poly Rove 20 er udstyret med 35 timers batterilevetid og bruger de nyeste standarder inden for DECT™ trådløs sikkerhed, så du kan tale frit.
  • Poly Voyager Free 60-serien er pro-grade trådløse earbuds og inkluderer tre versioner: Poly Voyager Free 60, Poly Voyager Free 60 UC og Poly Voyager 60+ UC. Alle modeller er kompatible med førende lyd- og videokonferenceapplikationer og giver et stort lydbillede, uanset om du tager et konferenceopkald eller lytter til dine yndlingshits. Poly Voyager Free 60 UC og 60+ UC-versionerne er nu certificeret til Microsoft Teams og Zoom.
  • Den seneste Poly-softwareopdatering, Poly Video OS 4.0, er nu tilgængelig på tværs af Poly Studio X-serien af ​​alt-i-en videobarer og Poly G7500 modulære videokonferencesystem. Poly Studio X70 er den første videobar til store rum, der er certificeret til Microsoft Teams, sammen med Poly G7500. Derudover er de Poly Studio X Android-baserede videobarer tilgængelige og certificerede til Google Meet.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>