Sharp tilbage i Norden: Lancerer nyt Android TV med verdensklasselyd til skarp pris
Hjem Nye Produkter Sharp lancerer nyt Android TV med verdensklasselyd til skarp pris

Sharp lancerer nyt Android TV med verdensklasselyd til skarp pris

Af Redaktionen

Sharp Consumer Electronics, en af verdens førende teknologivirksomheder, annoncerer i dag deres nyeste serie af 4K QLED Android TV.

Sharps nye EQ-serie er de mest tætspækkede TV-enheder til dato med fokus på høj billedkvalitet og god lyd i et elegant design.

 Lyd og billede

For første gang får de nye 4K-modeller fra Sharps EQ-serie QLED-teknologi (Quantum Dot) og support for HDR10, HLG (Hybrid Log Gamma) og Dolby Vision med 12-bit farve gengivelse. Dertil kommer Sharps AQUOS Smooth Motion-teknologi, som ved at tilføje ekstra billeder til videosekvenser får indholdet til at se ekstra levende ud.

Sharp tilbage i Norden: Lancerer nyt Android TV med verdensklasselyd til skarp prisSharp har desuden indgået et storstilet samarbejde med harman/kardon for at give seerne den bedste lydoplevelse sammen med et allerede flot billede. De to integrerede højttalere giver sammenlagt 24 watt kraftfuld lyd og er specialudviklet til EQ-serien. Seere vil opleve en klar gengivelse af musik, film og spil uden betydelig forvrængning. Designet på de front- og nedadvendte højttalere giver mulighed for en stor lyd takket være en højttalervolumen på over en halv liter.

Dertil understøtter EQ-serien Dolby Atmos, DTS:X og er bagudkompatibel al eksisterende DTS-kodet indhold.

 Design

Design er afgørende i det moderne hjem, og derfor er EQ-serien naturligvis også udviklet med æstetikken for øje – og endda med et minimalistisk, nordisk touch. Sharps nye EQ-serie er bygget i en enkel aluminiumsramme og fås i sort (EQ3) og sølv (EQ4) med to forskellige fronter til de indbyggede harman/kardon-højttalere.

Sharp Android TV

Den nye EQ-serie er baseret på Android TV-platformen og giver utallige muligheder for underholdning. Der er indbygget Google Assistent, og som noget unikt tilbyder EQ-serien også indbygget understøttelse af Google Stadia – Googles gaming-service, der giver mulighed for at streame AAA-spiltitler i 4K HDR. EQ-serien har desuden HDMI 2.1, og eARC giver mulighed for 7.1-lyd via eksempelvis Dolby Atmos-kompatible soundbarer.

Nøglespecifikationer:
  • 4K Ultra HD Android TV med Quantum Dot
  • Aluminiumsramme med ultratynd skærmkant
  • HDMI 2.1 med eARC og ALLM
  • Dolby Vision & Dolby Atmos
  • DTS:X & DTS Virtual:X 3D-lyd
  • Indbygget harman/kardon-højttalersystem
  • AQUOS UltraClear
  • AQUOS Smooth Motion
  • Lyssensor med OPC (Optical Picture Control)
Tilgængelighed

Sharps 4K Ultra HD TV er tilgængelige nu i følgende formater og priser:

50” (127 cm): 5.990 kr.
55” (139 cm): 6.990 kr.
65” (165 cm): 8.990 kr.
75” (189 cm): 11.990 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>